Tips til en nem have

Atriumgård
20. januar 22 HenrietteC
# Have

Er du ikke det store have mennesker eller har du ikke tiden til det? Men du kan alligevel godt lide en pæn have, så kommer der her nogle god tips!

Hvis du vil have en nem have, kan det være en god idé at gøre op med dig selv, hvilke områder der kræver pasning og hvilke du er knap så striks med.

En måde kunne være at anlægge små bede rundt i haven, med flis i bunden og sten rundt i kanten, på denne måde er det minimalt med ukrudt og mindre græsplæne at klippe.

Det kan også være en mulighed at lade haven vokse til, i starten vil haven se lidt kedelig og træls ud, men med tiden vil haven vokse sig til en skov og blive smuk, med mange overraskelser i form af planter, blomster, dyr og måske grønsager.
Et lille fif, kan være at holde stier i haven, så du kan gå på opdagelse i din egen skov.

Gå med på moden med en stor fin terrasse og plant buske, planter, træer, bærbuske, blomster osv. i urtepotter. Største delen af planter kan nemlig holde til at være i krukker, men husk at potten skal være stor nok og at potten har dræn i bunden.

Få flere tips og gode råd til boligen og haven hos Videncentret Bolius

Plant flere planter af samme slags, på denne måde skal du kun forholde dig til denne plants plejning. Samt vælg en plante der kræver minimalt plejning.

Set fra skoven

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg