Tips og tricks til et bedre boligsalg

18. januar 22 HenrietteC
# Boligsalg

Gør brug af disse tips inden foto og fremvisning

For at optimere dit boligsalg er det en god idé, at shine dit hjem op allerede inden fotografen kommer forbi for at skyde fotos og optage video. Det samme gælder, når boligen vises frem til potentielle købere.

Når du selv skal på date eller møde nye mennesker, gør du nok altid noget ekstra ud af dig selv – pæn i tøjet, nyklippede negle og lidt makeup.

Du kan selvfølgelig ikke børste tænderne på din bolig inden en fremvisning, men du kan gøre meget for at dit hjem tager sig godt ud. Det handler om at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Gør brug af disse tips inden foto og fremvisning

RYD OP
Det er jo næsten en selvfølge, men det betyder meget for interesserede købere, at de føler sig velkomne.
Når det ser rydeligt ud gør det rummene større, og det bliver nemmere for køberne at forstille sig deres egne ting i hjemmet.

SKAB LYS OG LUFT
Bring lyset ind, så rummene virker større og indbydende. Store lyse rum sælger bedre end små mørke rum. Så træk gardinerne fra. Placer dine møbler, så de ikke skygger for lyset. Åben indretningen op, ved at placere dine møbler, så naturlig bevægelsesveje ikke blokeres.

LUFT UD
Sørg for der ikke findes kilder til dårlig lugt. Boligkøberen kan få negative associationer, hvis der lugter af røg, mad, husdyr m.m.

GØR RENT
En god idé er f.eks. at fjerne kalkrester i håndvask og bruseniche. Det giver et renere udtryk og får boligen til at fremstå indflytningsklar.

AFSLUT PROJEKTER
Gør tingene færdige. Mal f.eks. de steder, der er brug for det. Sørg for, at træværket fremstår pænt, reparér dryppende vandhaner og skru løse håndtag fast

NIPS OG ROD
Uanset hvor meget orden, der er i dine sager og hvor rent hjemmet bliver holdt, så er indtrykket ikke ’rent’, hvis der står ting over det hele. Det kan føles overvældende for køberen, hvis der står for mange personlige ejendele rundt omkring. Dette kan tage fokus væk fra selve boligen.

SKAB HYGGE
Mange købere har en tendens til at vurdere en boligs værdi ud fra, hvordan boligen får dem til at føle. Brug stemningsskabende genstande, der sammen med møblerne signalerer hygge og varme. Har du brændeovn, pejs eller stearinlys, er det vigtigt, at du tænder op, inden, når der skal tages billeder. Hvis du har frisk frugt eller en buket blomster, så sæt det endelig frem.

TRIM HAVEN
Vi anbefaler altid, at man slår græsset og får luget ud i bedene. Det giver et godt førstehåndsindtryk. Et par krukker foran hoveddøren eller på terrassen med planter kan ofte gøre underværker.

FLYT BILEN OG CYKLERNE
Når facadebilledet af boligen skal tages, er det vigtigt, at det er boligen, der er i centrum.

FJERN OG FIKS FEJLENE
Er der overraskelser i tilstandsrapporten eller elrapporten, så kan der være god økonomi i at få fejlene udbedret. En interesseret køber starter næsten altid med at studere rapporterne, og er fejlene ikke rettet før fremvisningen, så vil det ofte være det, de kommer til at snakke om, når de kommer hjem. Overvej om det er investeringen værd at efterisolere din bolig, så den fremstår mere energivenlig. Pengene henter du som regel hjem i form af en højere salgspris.

Spørg os til råds! Vi kan hurtig spotte hvis der er noget der kan virke for iøjenfaldende.

Stue

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg