Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Notice: Undefined index: agent in /home/C4047/web/htbolig.dk/public_html/feiwoeufsdjl/themes/hansenthoft/single-realty.php on line 27

Bæveren 80,
9530 Støvring

Villa 202 m2 7 rum

Yderst velholdt familievilla i attraktiv område

I det attraktive Støvring Ådale finder I denne unikke og gennemførte villa. Boligen og beliggenheden er til perfektion, og boligens placering giver en fantastisk udsigt til både grønne områder og solopgangen.

I sommerhalvåret kan I sidde og nyde omgivelser til fulde på den herlige terrasse. Fra Støvring befinder I jer blot 15 min. kørsel til centrum af Aalborg, hvor I kan udfolde jer i de mange butikker, caféer og restauranter. Det betyder dog ikke, at I ikke kan handle ind til dagligdagen i det lokale, for i Støvring finder I alt hvad man har brug for.

Ejendommen er i en moderne og tidløs stil med flotte mursten og mørke vedligeholdelsesfri vinduer. Haven er ugeneret med flere gode solrige terrasser og hyggekroge. Desuden er der til boligen en stor dobbelt carport med tilhørende værksted. Så hvis du ønsker en fantastisk kvalitetsvilla med gode detaljer, så er her muligheden.

Når I træder indenfor i husets entré, er I ikke i tvivl om, at der er tænkt over hver en detalje – her er intet overladt til tilfældighederne. De mange kvadratmeter fordeler sig i 1 plan. Fordelingsgangen giver jer adgang til et funktionel bryggers med mulighed for at tørre vasketøjet, badeværelse, kontor samt to store værelser med fælles walk-in, den helt ideelle børne- eller teenageafdeling.

Det store lyse køkkenalrum, er husets centrum i dagligdagen og her at alt udeliv også starter, med den gode integration af terrassen. Der er loft til kip og skønt lysindfald fra ovenlysvinduerne. Derudover er der stort viktualierum. Stuen er rummelig og har udsigt mod øst. Her er mulighed for hyggestunder i sofaen, sammen med resten af familien. Derudover er der endnu et værelse samt soveværelse med eget badeværelse med badekar.

Huset er fuldmuret og der er valgt gode materialer hele vejen rundt – Kom selv og oplev den gode stemning og den skønne beliggenhed.

Ring for en fremvisning allerede i dag!

Bæveren 80,
9530 Støvring

Type Villa Boligareal 202 m2
Værelser
7
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00562 Byggeår 2012 Energimærke a2 Plan 1 Grund 709 m²

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg