Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Søndre Bygade 16,
9280 Storvorde

Villa 226 m2 6 rum
Pris 2.398.000 kr

Yderst charmerende villa på stor grund med mange muligheder

I den hyggelige landsby Sejlflod syd for Storvorde møder I denne rummelige og charmerende villa, som ligger på en parklignende grund med hele 3.544 m2, der rummer et væld af muligheder. Villaen består af halvandet plan med i alt 226 m2, der fordeler sig over en god planløsning. Dertil kommer en dejlig terrasse.

I bosætter jer i et roligt kvarter med et trygt nærmiljø, hvor børnefamilier trives. Herfra er der ikke er langt til alle hverdagens behov i Storvorde, og inden for en radius af lidt over halvanden kilometer ligger således både skole, daginstitution, indkøb og idrætshal, mens bussen holder under 400 meter fra hjemmet. Endelig kan I tage bilen til Aalborg centrum på 20 minutter.

Villaen er opført i 1919 og præsenterer sig pænt udefra. I indkørslen er der installeret en oplader til elbil, og så får I desuden et værksted med adgang til et toilet. På den omfangsrige grund er der mulighed for at udstykke to grunde, opføre rækkehuse eller noget helt andet, der matcher jeres planer.

Indenfor bidrager den gode loftshøjde og det fantastiske lysindfald fra de mange vinduer til stemningen med en masse sjæl og charme. Køkken-alrummet er husets hjerte, og her kan I samles om madlavning, lektielæsning og leg i hverdagen. Selve køkkenet er flot udført med hvide, udskårne fronter, vitrinelåger og en køkkenø med integrerede siddepladser, og ved siden af kan spisebordet arrangeres. Stuen udgør ligeledes et dejligt samlingspunkt for familien, og begge opholdsrum har udgang til terrasse.

I stueplan får I tillige et gæstetoilet, et bryggers og to værelser, hvor det ene er forsynet med et walk-in-closet. Dertil supplerer førstesalen med to værelser og et badeværelse med brus.

Haven er anlagt med ældre træer og en stor græsplæne, og endelig kan sommeren nydes på fliseterrasserne.

Søndre Bygade 16,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 226 m2
Værelser
6
Pris 2.398.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.219 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00968 Byggeår 1919 / 1985 Energimærke D Plan 2 Grund 3.544 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg