Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Valmuemarken 19,
9000 Aalborg

Villa 154 m2 6 rum

Yderst attraktiv og velholdt udsigtsvilla

Denne velbeliggende murermestervilla kan tilfredsstille selv den mest kritiske. Beliggenheden er helt i top og fra terrassen kan I nyde en fantastisk 180 graders panoramaudsigt ud over Aalborg.

Her bor man tæt på områdets mange gode indkøbsmuligheder samt skoler. Herudover er der kort afstand til det naturskønne område ved Mølleparken, som året rundt benyttes flittigt til bl.a. gå-/ løbeture, motionsløb, luftning af hunde m.m.

Denne yderst attraktive villa er oprindelig fra 1950, men blev i 2006 renoveret, hvorfor den fremstår indflytningsklar både inde såvel som ude. Boligen fordeler sig på to plan, ligesom grunden, der flot skråner mod sydøst, hvor haven udfolder sig.

Villaens stueplan indeholder en dejlig entre med god plads til overtøj. Herfra er der adgang til hele 3 stuer, hvor den ene eventuelt kunne laves til et ekstra værelse. Derudover er der fra stuerne en helt fantastiske udsigt ud over byen. Stueetagen byder også på et dejligt badeværelse samt køkken med direkte udgang til den fantastiske terrasse.

Underetagen er indrettet med soveværelse, walk in closet samt to gode værelser. Underetagen indeholder også et dejligt badeværelse med både brus og kar og endeligt et stort bryggers med masser af skabsplads samt vaskemiljø. Fra underetagen er der direkte adgang til den flotte stenbelagte have.

En liebhavervilla du bare skal se!

Valmuemarken 19,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 154 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00361 Byggeår 1950 / 2006 Energimærke e Plan 2 Kælder 100 m² Grund 1.332 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1594392590lobth1594392590@bc1594392590
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg