Kort
Galleri
Fuld skærm

Rævedalsvej 40,
9230 Svenstrup J

Landbrugsejendom 244 m2 9 rum
Pris 3.195.000 kr

Virkelig skøn landejendom beliggende i en smuk dal

Det er svært ikke at blive betaget af omgivelserne og udsigten fra denne velholdte landejendom lige uden for Ferslev, hvor jeres nye boligkaptiel nu kan begynde. Ejendommen ligger i en smuk dal omkranset af bølgende bakker, og grunden på knap seks hektar byder på et væld af muligheder. Stuehuset på 244 kvm i halvandet plan fremstår lyst og indbydende, og dertil kommer garagebygningen med værksted samt hallen, der begge rummer 137 kvm.

I bosætter jer virkelig naturskønt med masser af luft og plads omkring jer, mens I stadig ikke skal bruge lang tid på at nå alle hverdagens behov. Der er under én kilometer til skole, daginstitution og idrætshal i Ferslev, mens indkøbene nemt klares i Svenstrup eller Visse. Endelig tager det under 20 minutter i bil til Aalborgs mange herligheder. Derudover er kun få minutters kørsel til motorvejen og City Syd.

Det er tydeligt at se, at ejeren gennem 48 år har vedligeholdt ejendommen siden år 1974. Den store hal har tidligere været brugt til stald, hvilket kan genetableres, hvis I eksempelvis har planer om hestehold. Udbygningerne er derudover oplagt til hobbybrug, værksted eller mindre erhverv. Desuden er markjorden på grunden lige nu lejet ud til en landmand, men den aftale kan ophøre efter årets høst. Der er samtidig mulighed for at drive jagt på ejendommen eller opføre skovstykke.

Indenfor i stuehuset kan I samles i den store stue med brændeovn og en pragtfuld udsigt direkte ud til markerne. Ved siden af ligger det nydelige køkken-alrum, som fører videre ud til den praktiske afdeling med bryggers og viktualierum. Stueplanet afrundes af et værelse og et badeværelse med både bruseniche og badekar, og hertil supplerer førstesalen med to værelser, et brusebadeværelse og en dejlig stue med loft til kip og udgang til en lækker altan.

Rundt om ejendommen får I flere skønne terrasser. Især træterrassen med det charmerende lysthus bliver med garanti et af jeres foretrukne opholdssteder i sommerhalvåret.

Rævedalsvej 40,
9230 Svenstrup J

Type Landbrugsejendom Boligareal 244 m2
Værelser
9
Pris 3.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.272 kr Udbetaling 160.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00859 Byggeår 1900 / 1977 Energimærke E Plan 2 Grund 59.631 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg