Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hatten 6,
9210 Aalborg SØ

Villa 171 m2 4 rum
Pris 3.695.000 kr

Virkelig flot og moderne villa med børnevenlig beliggenhed i Gug

På en lukket, børnevenlig vej i det attraktive Gug i Aalborg SØ, venter denne flot istandsatte villa på at slå dørene op for nye ejere. Flytter du ind her, kan du se frem til en moderne og særdeles indbydende bolig på 196 velfordelte kvadratmeter, der blandt andet byder på store, lyse opholdsrum og tre regulære soveværelser. Med i handlen følger eminente udearealer, der både indbyder til leg og afslapning.

Villaen er opført i 1965, men meget er sket siden, og i 2015 blev der lagt sidste hånd på en stor, gennemgribende renovering. Udenfor er der blandt andet blevet lavet ny murstensfacade, isat vedligeholdelsesfrie træ-alu-vinduer samt lagt et nyt, flot tag. Inden døre er ingen undtagelse, og du kan se frem til et hav af moderne komfort og lækre detaljer såsom IHC-system fra Lauritz Knudsen, loftsspots og centralstøvsuger. Derudover sørger hvide vægge og lofter for en harmonisk og sammenhængende bolig.

Opholdsrummene giver dig de bedste rammer for hverdagens aktiviteter og samvær – her får du et køkken-alrum og en stue i åben forbindelse samt et stort multirum. Køkkenet er holdt i minimalistisk stil med hvide, grebsfri HTH-elementer, lækre kvalitetshvidevarer og en eksklusiv, sort granitbordplade – som en ekstra luksus er her også installeret en Quooker. I stuen sørger en pejseindsats for ekstra varme og en hyggelig atmosfære, mens store vinduespartier lader dagslyset strømme frit ind. Endelig giver multirummet dig et væld af indretnings- og anvendelsesmuligheder.

Foruden de tre værelser, får du et stilfuldt badeværelse, der ligeledes er indrettet med hvidt HTH-inventar, to håndvaske og en smart glasbruseniche. Huset fuldendes af et praktisk bryggers med masser af skabsplads og vaskesøjle.

Haven er super velanlagt og byder på et stort, lækkert terrassemiljø, hvorfra du har en flot udsigt over Gug. Fra adressen er der nem adgang til alle hverdagens nødvendigheder såsom skole, dagsinstitutioner og indkøbsmuligheder, og du kan endvidere cykle til Aalborg midtby på blot et kvarter. Velkommen til Hatten 6!

Hatten 6,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 171 m2
Værelser
4
Pris 3.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.922 kr Udbetaling 185.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 289-0000205 Byggeår 1965 Energimærke c Plan 1 Kælder 48 m² Grund 878 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
dt@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg