Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Fælledhaven 21,
9280 Storvorde

Villa 153 m2 5 rum
Pris 1.998.000 kr

Villa med udsigt over åbne marker

Udsigt til åbne marker fra haven er noget af det helt særlige ved denne gode familievilla på Fælledhaven 21 i Storvorde, som nu kan blive jeres næste hjem. Indenfor venter jer 153 velindrettede kvadratmeter fordelt over halvandet plan bestående af en stor vinkelstue, et dejligt køkken-alrum, tre rummelige værelser, et bryggers og to badeværelser. Glæd jer også til terrasserne i haven.

I bosætter jer på en rolig og lukket villavej, hvor I vil værdsætte den korte afstand til alle hverdagens gøremål. Inden for en radius af omtrent halvanden kilometer finder I skole, daginstitution, indkøb, idrætshal, apotek og busstoppested. Endelig tager det cirka et kvarter bag rattet til storbyens fristelser i Aalborg.

Villaen fra 1978 er pænt opført med en gul murstensfacade og hvide træ/alu-vinduer, hvor alle i stueetagen er skiftet i 2015. I får også glæde af en carport med et tilhørende skur. Varmekilden i huset, står overfor et skifte da ejer af huset har bestilt fjernvarme til ejendommen.

I den store, lyse vinkelstue med udgang til den sydvendte terrasse bliver det ingen sag at indrette flere hyggelige sektioner, hvor familien kan samles. Der er plads til både sofaarrangementet og langbordet, som kan dækkes, når årets begivenheder skal fejres med gæster. Fra stuen er der videre forbindelse til køkken-alrummet, hvor fronterne er malet i en flot nuance, som fortsætter ved den charmerende spisekrog, og så er bordpladen også skiftet.

I stueplan får I tillige et bryggers og et pænt badeværelse med brus. Herefter går turen videre til første sal, der rummer tre værelser og et badeværelse med kar. Fra det største værelse er der tilmed udgang til en overdækket altan mod syd.

Haven er anlagt med en græsplæne, små træer og kønne bede, og så bliver det skønt at tilbringe sommeren på en af de to terrasser, som fordeler sig på hver sin side af huset.

Fælledhaven 21,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 153 m2
Værelser
5
Pris 1.998.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.353 kr Udbetaling 100.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00995 Byggeår 1978 Energimærke C Grund 1.307 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg