Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Solsiden 2,
9400 Nørresundby

Villa 120 m2 4 rum

Villa med stor have i Nørre Uttrup

Går I med drømmen om en velindrettet villa i rolige omgivelser i Nørre Uttrup? Så er denne bolig på Solsiden 2 et oplagt valg. Der er passet godt på ejendommen, som er løbende renoveret, men selvfølgelig kan I overveje at opdatere den, så I får lige præcis dét hjem, I drømmer om.

Beliggenheden er ideel for børnefamilien, som ønsker at bo nær både skole og daginstitution i et dejligt kvarter med nem adgang til Aalborg Centrum. I nærområdet har I varierede indkøbsmuligheder, torvet, specialbutikker, fritidsaktiviteter og knap 400 meter herfra stopper bussen. Der er heller ikke langt til motorvejen, så det er nemt at køre udenom byen, når I skal handle eller på arbejde. På cyklen eller til fods kommer I hurtigt til Limfjorden og nærliggende naturområder, som Hedelund Plantage.

Villaen er opført i 1967, og senere er der bygget til. Der er på nuværende tidspunkt to værelser, men eventuelt kan det ene deles op, så I får endnu et værelse. Sammen med de to værelser ved en fordelingsgang ligger et pænt badeværelse med brus og et praktisk bryggers, hvilket skaber et godt flow i hjemmet. Den modsatte ende er så dedikeret til opholdsrummene med et vinkelformet køkken og to stuer en suite. Det er oplagt at indrette den ene stue med en spisesektion og den anden som dagligstue. Fra den ene stue kan I endda tilgå en hyggelig havestue, der synes at forlænge sommeren.

Grunden er 954 kvadratmeter og består af en stor, legevenlig græsplæne omkranset af beplantninger. Det betyder, at I får en skøn, grøn oase med masser af plads til leg, boldspil og afslapning i solen. Hvis der kommer en regnbyge, kan I sætte jer ind i glasdrivhuset, der er opsat i forlængelse af havestuen.

Skal nøglerne være jeres? Kontakt os for en fremvisning!

Solsiden 2,
9400 Nørresundby

Type Villa Boligareal 120 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00456 Byggeår 1967 / 1974 Energimærke d Plan 1 Grund 954 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1594392800lobth1594392800@td1594392800
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg