Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Magnoliavej 36,
9000 Aalborg

Villa 135 m2 3 rum
Pris 3.145.000 kr

Villa med mange muligheder i Hasseris

Nu har I muligheden for at erhverve jer nøglerne til en dejlig villa med en attraktiv beliggenhed i Hasseris. Boligen trænger til en opdatering, men her er virkelig en god base, så I kan skabe jeres drømmehjem. Den overskuelige størrelse og den centrale placering gør den oplagt for seniorer eller den lille familie – velkommen til Magnoliavej,

Beliggenheden er i top nær Hasseris Bymidte, hvor I kan handle ind hos Føtex Food eller en af områdets andre dagligvarebutikker. Her er også både bibliotek og flere specialforretninger. Turen til Aalborg centrum kan klares på cykel eller med bussen, der stopper under 300 meter fra huset. I får også både daginstitution, gymnasium og Gl. Hasseris Skole i gåafstand, og hunden luftes i Aalborglund eller langs kridtgravens bredder.

Villaen er opført i 1958, og for omkring ti år siden fik den nyt tag og nye, energivenlige vinduer i stuen. Rundturen starter i køkkenet, der præsenterer sig med lyse fronter og god arbejdsplads, til når I snitter grøntsager og bager julesmåkager. Her er også rum til en spisekrog til de hurtige morgenmåltider. Stuen og den tilstødende spisestue har et skønt lysindfald, og I får jer hurtigt etableret med et spisebord og en blød sofa, hvor I samles fredag aften og ser Disney Sjov. Havedøren forbinder rummet med den overdækkede terrasse, og sommeren lang står den åben, så børnene kan løbe ud og ind.

Boligen har to regulære værelser, et brusebadeværelse med herlig gulvvarme samt et mindre toilet, og slutteligt får I et bryggers med plads til vaskefaciliteter og ekstra opbevaring.

Haven er rigtig hyggelig, og de to terrasser indrettes snildt med komfortable havemøbler, så I kan servere søndagsbrunch under åben himmel, mens familiens yngste boltrer sig på den legevenlige græsplæne. Til matriklen hører også en garage og et skur.

Er det jeres drømmebolig? Tag første skridt – book en fremvisning!

Magnoliavej 36,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 135 m2
Værelser
3
Pris 3.145.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.489 kr Udbetaling 160.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00362 Byggeår 1958 / 1973 Energimærke e Plan 1 Grund 794 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1586451523lobth1586451523@td1586451523
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg