Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Idasvej 8,
9280 Storvorde

Villa 146 m2 5 rum

Villa med god indretning til børnefamilien i Storvorde

Familielivet får optimale betingelser i denne indflytningsklare etplansvilla, der byder på fire værelser og to badeværelser. Udenfor kan I slappe af på de solrige terrasser, hvoraf den ene er lukket. Beliggenheden i Storvorde er også helt perfekt på en stille vej tæt på hverdagens fornødenheder.

Boligens placering giver jer let adgang til et stisystem, der leder til skole, børnehave og indkøbsmuligheder. Byen har et aktivt foreningsliv, flere grønne områder, og alligevel tager det blot omkring 20 minutter i bil til Aalborg centrum.

I 2010 er huset omfuget, den rummelige garage fik en tilbygning i 2015, og samme år er der lagt nyt tag og efterisoleret i ejendommen. I 2016 er gavlbeklædningen udskiftet, i 2017 kom der et nyt skur/halvtag, mens alle boligens gulve er afhøvlede og lakeret i 2018. Det kan desuden tilføjes, at det er de originale, massive trægulve fra 1972, der er bevaret.

Inden døre samles familien i det indbydende opholdsmiljø med direkte forbindelse mellem stue, alrum og køkken. Stuearealet er nemt at indrette med sofagruppen nær den indbyggede pejs, mens spisebordet kan stilles tættere på åbningen til det lyse Designa-køkken. Herude får I fint med opbevaring til alle remedierne bag skabslåger og i skuffer, mens kogezonen er integreret i en granitbordplade. Bryggerset tilstøder køkkenet, hvilket giver et godt flow. I den ene ende af huset finder I tre værelser og et badeværelse med elementer fra Vordingborg, og afslutningsvis får I et fjerde værelse og endnu et badeværelse i modsatte del af villaen.

Gennem de lune måneder kan I nyde tilværelsen i den store, dejlige have med små æble- og blommetræer foruden de skønne terrasseområder, hvoraf den ene kan tilgås fra stuen.

Bestil en fremvisning.

Idasvej 8,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 146 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00448 Byggeår 1972 Energimærke c Plan 1 Grund 1.022 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1593828212lobth1593828212@hh1593828212
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg