Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Magnoliavej 28,
9000 Aalborg

Villa 205 m2 7 rum
Pris 5.998.000 kr

Villa med fantastiske løsninger i Hasseris

Denne bolig har et væld af smarte detaljer overalt og byder på hele fem værelser samt et lækkert opholdsmiljø. Ydermere kan I se frem til en dejlig beliggenhed i Hasseris.

Huset bugner af skønne løsninger, eksempelvis kan nævnes IHC-system, Phillips Hue med skinner gennem flere rum, indbygget Linn-surround, forstærker med blandt andet Chrome Cast, og listen fortsætter. I 2012 er der er lavet en tilbygning, isat Nilan-genveksanlæg og monteret et 7,5 kw solcellesystem på taget, ligesom stuen har fået gulv-til-loft-vinduer fra Velfac i 2017.

De imponerende løsninger fortsætter i Vordingborg-køkkenet, der har en eksklusiv Siemens StudioLine-dampovn, som kan styres via app, og en opvaskemaskine fra samme linje. De hvide elementer toppes af en Spekva-ceasarstonebordplade, og på gulvet er der italienske klinker med gulvvarme, hvilket gælder for alle rum med klinker. Stuen har et integreret Smart-tv fra 2017 og et storslående glasparti, der sikrer et betagende lysindfald og giver jer udgang til terrassen.
Forældresoveværelset har også et integreret tv og et walk-through-closet med adgang til eget badeværelse, som har badekar og en bordplade magen til køkkenets. Der er et værelse mere i tilknytning, som kan være kontor eller babyrum, mens de tre andre udspringer fra fordelingsgangen. Der er antenne og netværksstik i alle værelser samt integrerede skabe. Slutteligt får I endnu et badeværelse samt et gæstetoilet, og flere rum beriges af ovenlysvinduer.

Indkørslen er stor, og I råder over en isoleret, opvarmet garage med antennestik, højtaler og Troldtekt-loft og en Crawford-port fra 2017. Der er udgang til haven, som er helt lukket af, blandt andet med en elektrisk, galvaniseret låge med kodetastatur. Haven prydes desuden af højbede der er nemme at vedligeholde, og stedsegrønne planter der er grønne året rundt. Omkring huset er der flere terrasser, eksempelvis en sydvendt med markise, en sydøst vendt og en sydvest vendt, der giver gode chancer for sol det meste af dagen.

I får adresse i et roligt område med tryg vej til skole, dagtilbud og indkøb, ligesom Aalborg Centrum befinder sig i cykelafstand.

Magnoliavej 28,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 205 m2
Værelser
7
Pris 5.998.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.758 kr Udbetaling 300.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00351 Byggeår 1961 Plan 1 Grund 794 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1586448129lobth1586448129@td1586448129
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg