Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Visborggårdvej 14,
9200 Aalborg SV

Villa 246 m2 9 rum
Pris 3.995.000 kr

Villa med 7 værelser i Herregårdskvarteret

I det attraktive og børnevenlige Herregårdskvarter har I nu mulighed for at planlægge jeres fremtid i en spændende villa med en arkitekttegnet tilbygning, en flot udsigt og den skønneste have til sommerens grillmiddage og legende børn. Beliggenheden i et godt område med cykelsti til Sofiendalsskolen samt nær indkøbsmuligheder og flot natur skal I også glæde jer til.

Huset er prissat, så der er mulighed for at sætte eget præg på jeres nye hjem, der er en 1970’er villa, som senere har fået tilføjet en tilbygning med unikke detaljer såsom værelse med repos, loft til kip og planker af douglasfyr.

Tilbygningen kan anvendes på mange måder, og blandt andet er den oplagt til hjemmekontor. Da den er i forbindelse med boligen, bliver der mulighed for at kombinere arbejdsliv og familieliv på en god måde. I resten af huset er der tre værelser, et gæstetoilet og et badeværelse, så alle kan komme afsted til tiden.

Et andet praktisk indslag er spisepladsen i køkkenet, hvor I samles om dagens første måltid, mens der tilstødende er to stuer en suite, så I let kan dække op til fejring af fødselsdage. Den ene stue har en dør til terrassen, mens den anden er indrettet med en stemningsskabende pejs.
Huset ligger ugeneret, og udendørs er det terrassen mod syd, der bliver et herligt aktiv i de varme måneder. Der er også plads til legende børn i den grønne oase, mens garagen er perfekt til hobbyentusiasten.
Beliggenheden tilgodeser børnefamilien, og det kan også fremhæves, at der er et rigtigt godt naboskab i kvarteret. I er nær skole, pasningstilbud og Hasseris Gymnasium, ligesom der er flere dagligvarebutikker i nærheden, mens City Syd hurtigt nås i bilen eller endda til fods på omtrent 20 minutter. Samtidig er der I nær den grønne aktivitetsoase Mulighedernes Park.

Visborggårdvej 14,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 246 m2
Værelser
9
Pris 3.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.788 kr Udbetaling 200.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-01051 Byggeår 1971 / 1997 Energimærke C Plan 1 Grund 1.083 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg