Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Nyrupvej 40,
9240 Nibe

Villa 177 m2 5 rum

Villa i naturskønne omgivelser i Nyrup

Søger I en velindrettet bolig i naturskønne omgivelser? Så skal I vende blikket mod denne villa i Nyrup, hvis praktiske indretning med fire værelser og et stort opholdsrum giver plads til både privatliv og socialt samvær med familien.

På Nyrupvej 40 møder I ejendommen fra 1967, hvis røde murstensfacade komplementeres af et mørkegråt tag og hvide vinduesrammer. Tilknyttet matriklen er også en garage med et pillefyr.

I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads. Husets trumfkort er den delvist åbne forbindelse mellem stue og køkken-alrum, der skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de brede vinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind, mens brændeovnen bliver et naturligt samlingspunkt i vinterhalvåret.

Tilmed får I et ekstra, lille køkken med hvide elementer toppet med en grånistret bordplade samt gængse hvidevarer og god skabsplads. Huset rummer også fire værelser med mange muligheder – hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Videre er der to badeværelser, som begge har gulvvarme. Det ene badeværelse har en bruseniche til det hurtige morgenskyl, og det andet rummer et badekar, der indbyder til afslapning. Afslutningsvis finder I et bryggers med plads til vaskefaciliteterne.

Endelig kan I se frem til en have prydet med frodige buske, smukke træer og to fliseterrasser, hvoraf den sydvendte terrasse er særlig dejlig. Herude understreges den naturskønne beliggenhed af udsigten til grønne arealer med et rigt dyreliv og høje træer i horisonten.

Når hverdagen melder sin ankomst, tager det omtrent fem minutter at køre ind til hverdagens gøremål i Nibe og Sønderholm. Desuden kan køreturen til Aalborg klares på omkring et kvarter, så der er rig mulighed for at binde de trygge, landlige rammer sammen med byens pulserende liv.

Kom og oplev boligen!

Nyrupvej 40,
9240 Nibe

Type Villa Boligareal 177 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00283 Byggeår 1967 Energimærke e Plan 1 Grund 1.130 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1594397362lobth1594397362@bc1594397362
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg