Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Schleppegrellsgade 50, 4. TV.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 51 m2 2 rum
Pris 1.148.000 kr

Veludnyttet lejlighed med udsigt over Vestbyen

I en rolig gade i Vestbyen ligger denne charmerende lejlighed i toppen af en flot ejendom med et hyggeligt gårdmiljø. Fra boligen får du udsigt til Aalborg Stadion, og så kommer du til at bo i et attraktivt område nær friluftsbadet, havnefronten, indkøb og med omtrent ti minutters gang til midtbyen.

Lejligheden har varierende træ- og flisegulve, og så er den løbende vedligeholdt, så du kan pakke flyttekasserne ud i en pæn bolig. Du får hverken overboer eller naboer, så her er tilmed meget stille. Når du ankommer, træder du som det første ind i fordelingsgangen, der leder dig til stuen med den fine, nostalgiske støbejernsradiator og en rigtig hyggekrog under dannebrogsvinduerne.

I køkkenet er kvadratmeterne super godt udnyttet, og ligesom i resten af boligen er her et dejligt lysindfald. Man har prioriteret fint med skabs- og bordplads, og i loftet er der monteret spots. En ekstra bonus er vaskemaskinen.

Soveværelset har en attraktiv størrelse, og du kan sætte et skrivebord ved vinduet, så du har en hjemmearbejdsplads. Endelig er her et badeværelse med separat bruseniche. Du får også et kælderrum til ekstra opbevaring, og det er værd at bemærke, at selve ejendommen er renoveret i 2019/2020.

Når weekenden nærmer sig, kan du invitere vennerne til grillhygge i den grønne fællesgård, der for omtrent fem år siden blev renoveret, eller I kan samles på populære Café Ulla Terkelsen, der ligger næsten lige på den anden side af Kastetvej. Når pulsen skal op, har du både Fitness World og Haraldslund inden for kort gåafstand, og på de varme sommerdage frister friluftsbadet helt sikkert. Der er masser af indkøbsmuligheder få minutters gang fra lejligheden, og vil du med bussen, skal du kun gå omkring 100 meter. Har du et ærinde i Nørresundby, er det let at hoppe på cyklen og køre over Kulturbroen, mens promenaden langs Limfjorden er perfekt til løbeture.

Schleppegrellsgade 50, 4. TV.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 51 m2
Værelser
2
Pris 1.148.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.453 kr Udbetaling 60.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00408 Byggeår 1930 Energimærke d Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1601479294lobth1601479294@bk1601479294
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg