Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Herluf Trolles Gade 5, 4. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 60 m2 2 rum

Veludnyttet lejlighed med fantastisk lysindfald

En indbydende lejlighed med fantastiske lysindfald og en planløsning ud over det sædvanlige udgør nøgleordene, når vi skal beskrive denne flotte bolig. Her får du nemlig kig over hustage og blå himmel fra de to altaner samt ovenlysvinduerne, mens kvadratmeterne er fordelt over køkken-alrum, stue og bad samt en rummelig hems. Det hele er opdateret med respekt for hjemmets alder, så både kipført loft og blotlagte hanebånd er i spil.

Ejendommen fremstår klassisk udvendigt med en rød murstensfacade og mørke vinduesrammer. Indvendigt er det en nordisk inspireret stemning og nutidige tendenser, der præger atmosfæren. Stuens loftshøjde er særligt iøjnefaldende, da du gennem bjælkekonstruktionerne kigger til bygningens top, der er uformet som et kipført loft over hemsen. Samtidig drager du fordel af vinduerne øverst oppe, ligesom solen også strømmer ind fra stuens glasparti, der fører til den mindste altan.

I køkken-alrummet kan du invitere madklubben, som nemt får plads om et spisebord. Herfra er der adgang til boligens anden altan, og denne er endda sydvendt, så både du og dine gæster får det bedste ud af sommerens varme dage.

Først skal rundturen indenfor dog afrundes via et stort badeværelse med gulvvarme og den førnævnte hems, der fungerer som ét stort disponibelt rum med masser af anvendelsesmuligheder.

Ud over altanerne har du brugsret til en baggård, der rummer en mindre terrasse og plads til cykelparkering under en overdækning. Cyklen kan også parkeres i den opvarmede cykelkælder, og hernede finder du tilmed dit private kælderrum.

Du bosætter dig tæt på Aalborg Street Food, fjordparken og hele havnemiljøet. Derudover er der ikke langt til midtbyens mange tilbud og de daglige ærinder såsom indkøb og offentlig transport. Bussen fører da også hurtigt til universitetet, mens du også har let adgang til togforbindelse.

Herluf Trolles Gade 5, 4. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 60 m2
Værelser
2
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00828 Byggeår 1939 / 1997 Energimærke C Plan 1

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1642445103lobth1642445103@td1642445103
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg