Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Tinbergens Alle 87,
9260 Gistrup

Villa 125 m2 5 rum

Veludnyttet enderækkehus med plads til hele familien

OMRÅDET:
Dette skønne rækkehus ligger på Tingbergens Allé for enden af den lukkede vej i det hyggelige forstadskvarter Sønder Tranders. Sønder Tranders er en landsby i rivende udvikling, hvor området omkring Tinbergens Allé bestemt ikke er en undtagelse. Her planlægges blandt andet udendørs fitness og beach volley bane. Der foreligger desuden en ny lokalplan, som kommer til at gøre Sønder Tranders endnu mere attraktivt. Heriblandt kan nævnes den planlagte nye bydel omkring Gigantium og det nye supersygehus.
Fra Tinbergens Allé 87 er der mindre end et kvarters kørsel ind til Aalborg Centrum, hvortil busforbindelserne ligeledes er rigtig gode. Tager man i stedet bilen, cyklen eller bussen sydpå, er der blot to kilometer til Gistrup. Her findes et væld af fritidsaktiviteter, gode daginstitutioner samt Gistrup skole. Er man interesseret i at spille golf, ligger Ørnehøj Golfklub blot et par kilometers kørsel fra adressen. Er man til gåture i skøn natur er der ligeledes kort afstand til Lundby Krat.
Fra adressen er der mindre end ti minutters kørsel til motorvejsnettet, så man hurtigt kan komme både nord- og sydpå i landet.

INDRETNING:
I dette skønne enderækkehus fra 2016 er samtlige kvadratmeter udnyttet ned til mindste detalje. Huset er bygget i gode materialer, hvor der blandt andet er gulvvarme i hele huset. Man bliver budt velkommen i en rummelig entre, hvorfra der er adgang til tre rummelige børneværelser og et flot badeværelse med separat bruseniche og væghængt toilet. Rækkehuset indeholder ligeledes et stilrent køkken-alrum og en hyggelig stue, hvorfra der er adgang til forældresoveværelset med stor skabsvæg. Fra stuen er der adgang til en skøn sydvendt fliseterrasse, hvorpå der er sol det meste af dagen. Ønsker man mere udendørs plads at boltre sig på, er der nem adgang til de store grønne fællesarealer via en havelåge fra terrassen.

Ring og bestil en fremvisning allerede i dag!

Tinbergens Alle 87,
9260 Gistrup

Type Villa Boligareal 125 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 51-00102 Byggeår 2016 Plan 1 Grund 185 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1558735326lobth1558735326@bk1558735326
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg