Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Jens Bangs Vej 5, st. tv.,
9400 Nørresundby

Ejerlejlighed 56 m2 2 rum
Pris 1.095.000 kr

Veludnyttet 2Ver med lækkert køkken – få skridt fra Lindholm Strandpark

Nøglerne til denne skønne lejlighed i Nørresundby kan nu blive dine. Hvis du drømmer om et overskueligt hjem med lækre, lyse rum samt en attraktiv beliggenhed, er denne bolig et glimrende bud på dit næste hjem. Indenfor kan du se frem til et køkken og et badeværelse fra 2015 samt et værelse og en stue, mens adressen bringer dig tæt på Kridtgraven, Lindholm Strandpark og fjorden.

Lejligheden udnytter enhver kvadratmeter, hvilket allerede viser sig ved entréen, der giver adgang til alle rum. I et åbent rumforløb er køkkenet, hvor de hvide, grebsfrie elementer emmer af stilsikkert design, mens de to ovne i ergonomisk højde vidner om komfort. Som prikken over i’et er der opvaskemaskine i køkkenet. Inde i stuen arrangerer du dig let med spisesektion og komfortable møbler, ligesom soveværelset rummer plads til både dobbeltsengen og garderoben. Boligen byder også på et flot badeværelse med en glasafskærmet bruseniche.

Ved ejendomskomplekset er der et dejligt fliseareal, hvor cafésættet kan anbringes i de lune sommermåneder. Samtidig får du glæde af en fælles vaskekælder samt eget kælderrum til opmagasinering.

Du bosætter dig på en rolig og lukket villavej med let adgang til alle byens faciliteter. På gåben når du hurtigt indkøbsmuligheder og Lindholm Station, mens du vil nyde godt af fjordens smukke omgivelser i fritiden. Skal du til Aalborg midtby, kan du cykle over Limfjordsbroen eller Kulturbro-Aalborg.

Alt i alt en lejlighed, der er populært til førstegangskøberen, det unge par eller forældrekøb. Vi glæder os til at fortælle dig meget mere – ring og bestil en fremvisning.

Jens Bangs Vej 5, st. tv.,
9400 Nørresundby

Type Ejerlejlighed Boligareal 56 m2
Værelser
2
Pris 1.095.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.970 kr Udbetaling 55.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00421 Byggeår 1932 / 1998 Energimærke e Plan 1

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1618356999lobth1618356999@ec1618356999
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg