Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Kystvej 170,
9280 Storvorde

Villa 91 m2 3 rum
Pris 795.000 kr

Veludnyttede kvadratmeter nær vandet i Dokkedal

I Dokkedal er det naturen, der sætter dagsordenen, for her får I korte afstande til både stranden og den smukke moræneryg, Mulbjerge, hvorfra udsigten over Kattegat og Lille Vildmose aldrig stopper med at imponere. Netop nu har vi en skøn villa til salg her, der blandt andet fik moderniseret et badeværelse i 2019, og derudover er indretningen generelt gennemtænkt med skabsløsninger og indbydende rum. Velkommen til Kystvej 170.

Beliggenheden tilgodeser også pendleren, da I på omtrent 15 minutter kan nå ind til det nye sygehus og ikke meget længere tager turen til Aalborg centrum, der bugner af tilbud. Vil I med bussen, stopper den under 100 meter fra huset, og samme transportmiddel kan børnene bruge, når de skal i skole. Indkøbsmuligheder og andre hverdagsbehov findes i de omkringliggende byer, så det bliver ingen sag at tilrettelægge hverdagen her.

Glæd jer også til at hoppe i vandet på varme sommerdage eller til at snøre vandrestøvlerne og udforske den spændende natur, der bliver en del af jeres nærmiljø.

I får også en dejlig hjemmebase med gulvvarme i underetagen, som er indrettet med et tidløst køkken, hvorfra I kan gå direkte ind i stuen, som oplagt kan indrettes med spisebord og sofa. Stueplanet afsluttes af det moderne badeværelse med grebsfrit armatur, bruseniche og et højt skab med skydelåger. Videre ovenpå er reposen perfekt udnyttet med endnu en smart skabsløsning, mens I også får to værelser heroppe samt et toilet. Ejendommen har ligeledes en garage samt en udestue, der dog ikke er færdiggjort.
Den forholdsvis ugenerede have er anlagt, så den er nem at holde, hvilket efterlader jer med masser af tid til at nyde tilværelsen på den delvist afskærmede fliseterrasse i den grønne oase, hvor græsplænen giver plads til aktiviteter udendørs. Bemærk også, at indkørslen fik et løft i 2016.

Kystvej 170,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 91 m2
Værelser
3
Pris 795.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.041 kr Udbetaling 40.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00655 Byggeår 1930 Energimærke e Plan 2 Grund 813 m²

Simone Einfeldt Bak

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1620753791lobth1620753791@bs1620753791
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg