Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Revlingbakken 33, 8. 908.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 43 m2 1 rum

Velrenoveret etværelseslejlighed med flot udsigt og elevator i ejendommen

Hansen & Thoft Hasseris præsenter hermed et sjældent udbud i Aalborg. Denne skønne lejlighed er istandsat i 2015 af et professionelt renoveringsfirma, og det fremgår tydeligt, når man ser boligen. I samme ombæring som renoveringen er hjemmet møbleret, og med undtagelse af gyngestolen har man mulighed for at overtage hele herligheden, således man sådan set bare skal flytte ind. Lejligheden er velegnet til forældrekøb, og med elevator i opgangen er den også ganske seniorvenlig.

Entréen, som rummer tre store indbyggede skabe, byder jer velkommen indenfor på det velplejede trægulv, som fortsætter ind i det centrale rum. Dette er beriget med vinduespartier mod vest, så man sikret en lys og indbydende lejlighed. Køkkenet er fra Invita, og det præsenter sig med hvide, grebsfri elementer. Der er både over- og underskabe, så pladsen er veludnyttet, og så brydes træbordpladen af en induktionskogezone. Bordpladen er ligeledes udnyttet til et væghængt spisebord.

Stuemiljøet er indrettet med en sovesofa i god kvalitet, således man kan sove behageligt og folde den sammen, når der kommer gæster på besøg. I stuen er der en lille krog, der udgør et perfekt kontorområde. På altanen har man rig mulighed for at finde sol, og takket være lejlighedens placering på ottende sal, er man sikret en uforstyrret udsigt til fjorden over grønne arealer. På badeværelset er der separat bruseniche.

Ejendommen er beliggende i et yderst roligt kvarter, og der er et stort, gratis parkeringsareal foran bygningen. Der er også adgang til cykelkælder og vaskekælder, mens ejerforeningen er velfungerende med en fastansat vicevært, der går op i orden.

Beliggenheden giver nærhed til offentlig transport, indkøb samt Aalborglund, og UCN campus ligger i cykelafstand, hvilket også gælder for Aalborg centrum.

Kontakt os for en fremvisning.

Revlingbakken 33, 8. 908.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 43 m2
Værelser
1
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 51-00281 Byggeår 1972 Energimærke d Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1569202413lobth1569202413@bc1569202413
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg