Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Grænsevej 5,
9000 Aalborg

Villa 268 m2 5 rum
Pris 6.995.000 kr

Velistandsat villa med herskabelig charme og mange anvendelsesmuligheder i Indre Hasseris

Måske I er en familie, der gerne vil give teenagerne deres egen afdeling i hjemmet? Det kan også være, at I har brug for ekstra plads til hjemmekontor eller ønsker at drage fordel af de glæder, en flergenerationskonstellation tilbyder? Denne store og spændende ejendom ligger i Indre Hasseris, og giver jer mange muligheder for at skabe det hjem, I drømmer om. For med to separate boligenheder kan I gøre lidt af hvert.

Ejendommen fra 1890 blev gennemrenoveret omkring år 2010, og består af to adskilte boliger, der forbindes af en overdækket terrasse og en altan. Den rummer i alt tre værelser, der hver har eget badeværelse tilknyttet. I den ene bolig har I et stort værelse og et bryggers i stueetagen, mens førstesalen byder på et værelse med et lille køkken og egen altan. Hovedboligen er fuldt funktionel og rummer et køkken-alrum, en stue, et værelse og to badeværelser.

Både køkken-alrummet og stuen fortjener et kapitel for sig, for begge emmer af fine og herskabelige detaljer. Køkkenet er udført med massivt træ i varme nuancer, som harmonerer smukt med de fritlagte bjælker. Den åbne pejs understreger rummets hyggelige atmosfære, og som en skøn detalje er der hele fire dobbeltdøre, der åbner ud til haven. Foruden vægpanelerne, stukloftet med roset og radiatorskjulerne prydes stuen af en elegant porcelænskakkelovn.

Haven er smukt anlagt med gangsti og velholdte hække, der omkranser blomstrende staudebede og træer. Derudover rummer haven et opvarmet værksted.

Her bor I yderst attraktivt i byen, hvor I finder flere skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder i gåafstand, ligesom I er tæt på grønne parker, havnemiljøet og midtbyens sprudlende liv.

Kan I se mulighederne? Ring til os, og lad os arrangere en fremvisning for jer med det samme.

Grænsevej 5,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 268 m2
Værelser
5
Pris 6.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 4.389 kr Udbetaling 350.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00593 Byggeår 1890 Energimærke b Plan 2 Grund 529 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1618355633lobth1618355633@td1618355633
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg