Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Gammel Hasserisvej 82,
9000 Aalborg

Villa 123 m2 6 rum
Pris 2.195.000 kr

Velindrettet villa nær alle hverdagens gøremål i Hasseris

Denne villa har en del forcer – og med en praktisk indretning, tre værelser og en dejlig have får familielivet fortrinlige rammer. Det er også værd at fremhæve den gode beliggenhed nær hverdagens gøremål i Hasseris ved Aalborg.

På Gammel Hasserisvej 82 møder I ejendommen fra 1956, hvis delvist sortmalede træbeklædning komplementeres af et tilsvarende sort tag. Boligen er vedligeholdt med udskiftning af alle vinduer og døre samt nyt tag i omkring 2012. Tilknyttet matriklen er også et skur.

Indenfor udfolder boligen sig via en optimal planløsning uden spildplads. Her kan I se frem til tre regulære værelser med mange anvendelsesmuligheder – hvad enten I drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endvidere er der et bryggers med separat indgang og et badeværelse med bruseniche og Ifö-inventar.

Køkkenet byder på hvide elementer, der tegner et let og tidløst udtryk. Oveni er det veludstyret med gængse hvidevarer, fin skabsplads og en praktisk spisekrog, hvor børnene kan sidde og tegne, mens I lægger sidste hånd på de kulinariske udfoldelser.

Husets hjerte er den indretningsvenlige stue med plads til at dække op med dug og bestik ved spisebordet i den ene ende samt placere en sofagruppe i den anden. Stuen fremstår pænt med store vinduer, som lysindfaldet gavmildt strømmer ind gennem, mens den hyggelige Morsø-brændeovn bliver et naturligt omdrejningspunkt på kølige dage.

Endelig kan I se frem til en dejlig have med høje træer, frodige buske og to skønne terrasser, hvor det i sommerhalvåret er helt oplagt at nyde en middag under åben himmel.

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I skole, daginstitution, indkøb og sportsfaciliteter indenfor en radius af halvanden kilometer, mens Aalborgs livlige centrum og Zoologisk Have er en kort cykeltur væk. Ligeledes er der nem adgang til bus, togstation og motorvejen, hvis I skal videre ud i landet.

Kom og oplev boligen!

Gammel Hasserisvej 82,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 123 m2
Værelser
6
Pris 2.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.559 kr Udbetaling 110.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00173 Byggeår 1956 / 1996 Energimærke d Grund 767 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1569202270lobth1569202270@hi1569202270
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg