Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Petravej 6,
9280 Storvorde

Villa 180 m2 4 rum

Velindrettet villa med nem have i Storvorde

Med en fordelagtig beliggenhed på Petravej 6 i Storvorde har vi netop nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne villa på 180 kvadratmeter. Boligen er velegnet til børnefamilien med fire værelser, badeværelse på hver etage og et åbent opholdsmiljø. Tilmed får I fornøjelsen af en hyggelig have uden det store vedligehold.

I bosætter jer i børnevenlige omgivelser på et lukket vænge med gode naboer omkring jer. Dertil kan I glæde jer over de veludbyggede stisystemer til de fleste af hverdagens fornødenheder såsom daginstitution, fritidsaktiviteter, skole og indkøbsmuligheder, mens cirka 20 minutters kørsel fører jer til Aalborg Centrum og City Syd.

Ejendommen fra 1976 fremstår nydelig og velholdt takket være løbede vedligeholdelser, hvilket blandt andet omfatter en ny brændeovn og isætning af Velfac-vinduer og døre i slutningen af 2017. Indkørslen og garagen er hertil blevet opdateret i 2018 med henholdsvis flisebelægning og en eldrevet-port.

Hjemmet tilgås enten via entréen eller ad det praktiske bryggers, hvor vaskefaciliteterne installeres. Herefter har I direkte adgang til det indbydende opholdsmiljø med stue og køkken-alrum ud i ét. Sofaarrangement og spisebord kan snildt placeres på hver side af brændeovnen, mens madlavningen tager form ved egetræsbordpladen i det lyse INVITA-køkken. Resten af etagens kvadratmeter råder over et værelse og et badeværelse.

Tager I vindeltrappen til førstesalen møder I endnu en indbydende stue med asketræsgulv, der leder ud til tre reelle værelser, hvoraf det ene har adgang til et walk-in-closet. Afslutningsvis byder etagen på et badeværelse.

Gennem den lune årstid er den overdækkede terrasse et fortrinligt sted at opholde sig med en kold forfriskning. Om aftenen kan de voksne tænde op i grillen, mens børnene kan spille bold på græsplænen. Resten af haven er nem at vedligeholde med enkelte bede, og til matriklen hører desuden en garage og et skur.

Ring for en fremvisning.

Petravej 6,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 180 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00422 Byggeår 1976 Energimærke c Plan 2 Grund 749 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1594397144lobth1594397144@hh1594397144
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg