Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Vestre Fjordvej 42, ST. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 66 m2 2 rum

Velindrettet toværelses lejlighed med to altaner i Vestbyen

Er du på jagt efter en velindrettet lejlighed med en central placering i Aalborg, så er denne lyse og venlige toværelses i Vestbyen bestemt et besøg værd. Her får du blandt andet en rummelig stue og et regulært soveværelse, mens du kan nyde solen på to dejlige altaner. Prikken over i’et er nærheden til vandet, og det skønne område omkring Limfjorden.

Med adresse på Vestre Fjordvej har du let adgang til mange af Aalborgs tilbud, og på cykel er der kun fem minutter til centrum. Du bliver næsten nabo til populære Aalborg Street Food, Fjordparken og Frejas idrætsanlæg, ligesom lejligheden blot ligger en blød inderside fra Aalborg Stadion og Haraldslund Vand- og Kulturhus. I kort gåafstand finder du også både bager, supermarked og offentlig transport.

Lejligheden er beliggende i den ældre rødstensejendom, hvortil der hører en vaske- og tørrekælder, cykelparkering og en fin gårdhave med plads til grillhygge om sommeren. Det er i øvrigt altid let at finde parkeringsplads tæt ved opgangen. Der følger også et loftsrum på 7m2 med til lejligheden.

Bebyggelsen er velholdt, og så sent som i 2016 blev taget udskiftet, mens vinduer og altandøre blev byttet ud for en håndfuld år tilbage.

En god fordelingsentré med god opbevaringsplads og praktisk forbindelse til alle rum er et fornemt eksempel på den funktionelle indretning.

I stuen er der plads til at etablere både spiseafdeling og sofagruppe, og på altanen mod vest kan du nyde eftermiddags- og aftensolen. Fra værelset er der udgang til en østvendt morgenaltan med kig til gården. Endelig får du et nydeligt køkken og ikke mindst et badeværelse med separat bruseniche.

Bestil en fremvisning af Vestre Fjordvej 42 i Vestbyen allerede i dag!

Vestre Fjordvej 42, ST. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 66 m2
Værelser
2
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00327 Byggeår 1949 Energimærke e Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1582078573lobth1582078573@bc1582078573
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg