Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Søndervangsvej 21,
9000 Aalborg

Rækkehus 116 m2 5 rum
Pris 1.998.000 kr

Velindrettet rækkehus med lukket have i Vejgaard

Søger I en bolig med en god planløsning? Så skal I vende blikket mod dette rækkehus i Vejgaard, hvis praktiske rumfordeling med fire værelser og et skønt opholdsmiljø sikrer jer plads til såvel privatliv som socialt samvær med familien.

Ejendommen fra 1966 har gennemgået en større istandsættelse i 2019/2020, så alt står i indflytningsklar stand og venter blot på jeres flyttekasser. I bydes velkommen i en entré med plads til at hænge overtøjet i Kvik-skabet. Herfra udfolder boligen sig via en veldisponeret planløsning, som udnytter enhver kvadratmeter optimalt.

Trumfkortet er den indretningsvenlige stue med sydvendte glaspartier, der både sikrer et skønt lysindfald og giver direkte udgang til terrassen. I stuen kan I både etablere en hyggelig spiseafdeling i den ene ende og placere en komfortabel sofagruppe i den anden.

Køkkenet fremtræder let og tidløst med hvide elementer og grånistrede bordplader, mens de sorte mosaik-klinker på væggene skaber kant til det lyse udtryk. Det er udstyret med gængse hvidevarer og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der plads til en mindre spisekrog til de hurtige morgenmåltider.

På førstesalen er der en repos, som åbner op til fire værelser med praktisk skabsplads og mange anvendelsesmuligheder – hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der et toilet samt et badeværelse, som er udnyttet på bedste vis med en bruseniche og en pladsbesparende vaskesøjle.

Udenfor kan I se frem til en lukket, flisebelagt baghave, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret.

I hverdagen finder I skole, daginstitution, indkøb og bus inden for en radius af blot én kilometer. På cykel er der ikke langt til Gigantium, Kildeparken og Aalborgs livlige centrum med alt fra lækre spisesteder til spændende butikker og hverdagens fornødenheder. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvej, så betingelserne er helt ideelle for pendlerne.

Ring for en fremvisning.

Søndervangsvej 21,
9000 Aalborg

Type Rækkehus Boligareal 116 m2
Værelser
5
Pris 1.998.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.690 kr Udbetaling 100.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00413 Byggeår 1966 Energimærke b Plan 2 Grund 141 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1582078276lobth1582078276@kt1582078276
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg