Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Bettyvej 8,
9280 Storvorde

Villa 146 m2 5 rum

Velindrettet og tidløs etplansvilla i Storvorde

Med fire værelser og et lækkert opholdsmiljø får børnefamilien skønne betingelser i denne velindrettede etplansvilla, der med gennemgående HTH-elementer i hele huset fremstår meget tidløs. Ude venter flere solrige terrasser og en dejlig, stor garage med værksted samt plads til bil og cykler. Som bonus flytter I til et ungt kvarter i Storvorde tæt på alle hverdagens fornødenheder.

Trygge stisystemer leder direkte til skole og indkøb knap én kilometer væk, mens I blot skal spadsere til børnehaven for at aflevere de yngste. Elsker I at opleve de skiftende årstider, er I nær frodig natur med få minutters gang til skoven, hvor I også kan udforske mountainbikeruterne. Ydermere kan I nå motorvejen efter ti minutter bag rattet.

Den fuldmurede ejendom med Velfac-vinduer præsenterer sig flot. På taget er der installeret solceller efter den gamle ordning, mens I kan se frem til et sundt indeklima med Genvex-anlæg og gulvvarme overalt, hvad end I betræder de gennemgående trægulve eller klinkerne.

Ét af de oplagte samlingssteder er stuen, hvis brede glaspartier både giver kig til haven og bidrager med et herligt lysindfald. Der er flere muligheder for at placere en blød sofa til hyggestunderne med fredagsslik og streaming af yndlingsserien fra Netflix. Den åbne forbindelse til køkken-alrummet skaber et godt flow, og her kan samværet med familien fortsætte under madlavningen. Det hvide, grebsfrie interiør går nærmest ud i ét med bordpladerne, også på kogeøen med integreret induktionskogeplade i fem zoner. Fra alrummet kan I tilgå forældresoveværelset med eget badeværelse, der forkæler med et hjørnebadekar. I den anden ende finder I to oplagte børneværelser og endnu et badeværelse i samme design som det forrige, og endelig har I et fjerde værelse, der eventuelt kan benyttes til kontor. Sidst, men ikke mindst, får I et bryggers med vaskesøjle og ekstra opbevaring.

Book en fremvisning.

Bettyvej 8,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 146 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00461 Byggeår 2007 Energimærke b Plan 1 Grund 918 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1593829122lobth1593829122@hh1593829122
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg