Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Overvejen 4,
9220 Aalborg Øst

Villa 127 m2 4 rum

Velindrettet murstensvilla med mulighed for at sætte dit eget præg

På Overvejen 4 i den østlige del af Aalborg møder I denne fine rødstensvilla, der præsenterer sig med en fordelagtig beliggenhed tæt på hverdagens gøremål og med en veldisponeret planløsning i form af tre værelser og fine opholdsrum. Velkommen til.

I bosætter jer i et område, der kendetegnes ved at kombinerer en klassisk landsbyidyl med nærhed til byens mange muligheder og faciliteter. Inden for en radius af omtrent én kilometer kan I tilgå skole, pasningstilbud og dagligvarebutikker. Lokalområdet byder også på udmærkede idrætsfaciliteter, og distancen til Aalborg midtby kan tilbagelægges på knap ti minutter i bil.

Ejendommen blev oprindeligt opført i år 1929, og beboelsesarealet opmåles til 127 kvadratmeter, der udfolder sig over halvandet plan. Som I træder inden døre, ankommer I først til en pæn entré, der tillige fungerer som bindeled mellem de to etager. Ret fremme ses den rummelige stue, hvor det er en smal sag at indrette et langt spisebord side om side med det bløde møblement. Ad de sydvestvendte glasparti strømmer et generøst lysindfald, som bidrager til at skabe en behagelig atmosfære. I køkkenet er der endvidere plads til at arrangere et spiseafsnit.

Stueplanet afrundes af et praktisk bryggers med egen indgang samt et badeværelse med separat bruseniche. På førstesalen råder I over tre gode værelser, som I kan anvende efter jeres specifikke ønsker og behov.

Haven er vendt mod syd, og da den omkranses af tæt hæk, kan I færdes på plænen ganske ugeneret. Umiddelbart foran bryggerset er der etableret en overdækket terrasse, og i den anseelige garage kan bilen parkeres samtidig med, at det tjener som værksted.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller mere information allerede i dag.

Overvejen 4,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 127 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00453 Byggeår 1929 Energimærke d Plan 2 Grund 569 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1593829641lobth1593829641@kt1593829641
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg