Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Strandbyvej 16,
9220 Aalborg Øst

Villa 171 m2 4 rum

Velindrettet etplansvilla med skøn have i Aalborg Øst

Søger I en bolig med en god planløsning? Så skal I vende blikket mod denne etplansvilla i Aalborg Øst, hvis praktiske indretning med tre værelser og skønne opholdsmiljøer giver jer plads til både privatliv og nærvær med familien.

På Strandbyvej 16 møder I ejendommen fra 1971, hvis hvide murstensfacade står i flot kontrast til det sorte skiffertag. Hertil hører en isoleret dobbeltgarage med et redskabsrum i samme stil som huset, hvilket skaber et stilrent udtryk.

Husets hjerte er det herlige køkken-alrum, der samler familien om madlavning og socialt samvær. Køkkenet fremtræder med lyse elementer – akkompagneret af bordplader i massivt træ og grånistret granit. Det er udstyret med god opbevaringsplads og gængse hvidevarer, heriblandt en ny Thermix-emhætte og induktionskogeplade fra 2017 samt en ovn i ergonomisk højde, så I får optimale rammer til madlavningen.

Efter middagen kan I trække jer tilbage i stuen med en hyggelig pejs, som bliver det foretrukne samlingspunkt i vinterhalvåret. Tilmed får I adgang til en udestue med gulv-til-loftsvinduer, som nærmest ophæver grænsen mellem ude og inde og giver en ekstra dimension til boligen.

Videre er der tre værelser, hvoraf det ene har et indbygget skab med spejllåger, der på elegant vis får rummet til at virke større. Videre er der et gæstetoilet og et badeværelse, som er særligt komfortabelt med spabad, bruseniche, gulvvarme og dobbelthåndvask. Afslutningsvis får I et bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Udenfor venter en dejlig have med en terrasse, som indbyder til middag under åben himmel, mens den overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udendørslivet i al slags vejr.

I hverdagen kan I glæde jer over stisystemer til skole, der ligesom daginstitution, indkøb, bus og sportsfaciliteter befinder sig indenfor en radius af to kilometer. Der er også hurtig adgang til motorvej, mens køreturen til Aalborg centrum kan klares på omtrent 10 minutter.

Kom og oplev boligen!

Strandbyvej 16,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 171 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00225 Byggeår 1971 / 1984 Energimærke c Plan 1 Grund 800 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1579945033lobth1579945033@hh1579945033
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg