Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Løgtagervej 13,
9280 Storvorde

Villa 134 m2 5 rum

Velindrettet etplansvilla i naturskønne omgivelser i Sejlflod

På en lukket vej omgivet af dejlig natur i Sejlflod syd for Storvorde møder I denne fine etplansvilla, som nu kan danne ramme om jeres tilværelse. Boligen fik installeret fjernvarme i 2021 og fremstår i pæn stand. Indenfor kan I se frem til 134 m2 fordelt over en stor stue, et køkken-alrum, fire værelser, et badeværelse og et bryggers. Dertil kommer en hyggelig udestue, en garage og en nem have med overdækket terrasse. Velkommen til Løgtagervej 13.

I bosætter jer i et roligt og naturskønt kvarter, hvor børnene trygt kan færdes. Herfra er der cykelafstand til alle hverdagens behov, og inden for en radius af to kilometer finder I således skole, daginstitution, indkøb og idrætshal, mens bussen kører få skridt fra hoveddøren.

Villaen fra 1979 er opført med en murstensfacade i røde nuancer samt hvidrammede vinduer, der alle er løbende skiftet. I den flisebelagte forhave er der plads til et havesæt mod øst, og for enden af indkørslen ved siden af ligger den store, anvendelige garage.

Stuen har en fornuftig størrelse, så I nemt kan indrette sofasektionen såvel som en spiseafdeling. Hertil supplerer den fine udestue, der kan bruges allerede fra de lune forårsmåneder, mens køkken-alrummet også udgør et hyggeligt opholdsrum.

Soveværelset har direkte udgang til badeværelset med både bruseniche og badekar, og de tre øvrige værelser egner sig glimrende til børneværelse, hjemmekontor eller noget helt tredje. Til slut får I et pænt bryggers fra 2021 med gode skabsløsninger og egen indgang.

Haven er nemt og enkelt anlagt med en velplejet græsplæne, og så skal I glæde jer til at tilbringe sommermånederne på den delvist overdækkede terrasse, hvor I kan slappe af og servere måltiderne udendørs.

Er I blevet interesseret i at se mere? Så kontakt os allerede i dag.

Løgtagervej 13,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 134 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00985 Byggeår 1979 Energimærke C Plan 1 Grund 704 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg