Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Toften 5A,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 112 m2 4 rum

Velindrettet enderækkehus med skøn have i Gl. Hasseris

I et roligt kvarter nær grønne arealer og hverdagsbehov i Aalborg-bydelen Gl. Hasseris ligger dette fine enderækkehus, som nu kan danne en skøn ramme om jeres familieliv. Boligen byder på 112 m2 fordelt over en rigtig god planløsning uden spildplads. I kan se frem til en stor stue, et køkken-alrum, tre værelser, to badeværelser og et bryggers. Glæd jer også til den dejlige have med en solrig terrasse. Velkommen til.

I bosætter jer i et attraktivt og børnevenligt område, hvor I får kort afstand til hverdagens nødvendigheder. I en radius af cirka én kilometer finder I Gl. Hasseris Skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested, mens det tager 20 minutter på cyklen til centrums spændende udvalg af shopping, spisesteder og kulturelle oplevelser.

Enderækkehuset præsenterer sig udefra med en rødstensfacade og hvidrammede vinduer, og så får I en carport til bilen.

I kan både træde indenfor via entréen og det renoverede bryggers. Hjemmets samlingspunkt for afslappende stunder bliver i den rummelige stue med et herligt lysindfald fra vinduerne og døren ud til terrassen. På de kolde vinterdage kan I tilmed fyre op i brændeovnen, som både spreder ekstra varme og hygge. I forlængelse af stuen ligger køkken-alrummet, hvor spiseafdelingen kan få plads ved siden af det U-formede køkken med hvide fronter.

Det store soveværelse med udgang til haven ligger side om side med de to øvrige værelser, og alle værelserne fremstår med flotte trægulve. Til slut får I to pæne badeværelser med brus, som fordeler sig praktisk i hver sin ende af hjemmet.

I sommerhalvåret bliver haven med garanti omdrejningspunktet for mange skønne timer under åben himmel. Fliseterrassen vender fordelagtigt mod syd, og de grønne fingre kan aktiveres i det lækre drivhus.

.

Toften 5A,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 112 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00885 Byggeår 1987 Energimærke C Plan 1

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1653754830lobth1653754830@td1653754830
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg