Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Hadsundvej 86D, 1. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 91 m2 4 rum

Velindrettet 4Ver med gode parkeringsforhold i Vejgaard

Tre reelle værelser, en lys stue og dejlige parkeringsforhold hører til denne velindrettede fireværelses lejlighed med en fantastisk beliggenhed i Vejgaard tæt på Aalborg Centrum og Aalborg Universitet – ideelt til både børnefamilien og studerende.

Med denne adresse bosætter I jer fredeligt, samtidig med at I vil være nær Vejgaard Torv med gode indkøbsmuligheder, ligesom der jævnligt afholdes sociale arrangementer. Vil I en tur ind til centrum, kan I benytte cykel såvel som bus. Alt efter jeres behov byder området også på børnehave, folkeskole og idrætsfaciliteter, mens I ligeledes har nærhed til Sohngårdsholmsparken – perfekt til hyggelige gåture i de skiftende årstider. Endvidere har I kort afstand til motorvejen og dermed også City Syd.

Jeres kommende hjem befinder sig på første sal i et pænt kompleks, hvortil der hører kælderrum til opbevaring og til cyklen. Foruden p-pladsen har I mulighed for at leje eller købe en garage. Desuden arbejdes der i ejerforeningens bestyrelse på opsætning af altaner.

Inden døre venter jer en lys og indbydende atmosfære med ensartet trægulv alle steder med undtagelse af badeværelset, endvidere er flere installationer skiftet i 2019, samt træ/alu vinduer fra 2020. Ét af de skønne opholdsmiljøer udfolder sig i stuen med plads til både at arrangere spisebordet til måltiderne og sofasektionen, når det er tid til at slappe af. Køkken-alrummet er et andet bud på et herligt samlingssted, hvor lektierne kan forbedres ved middagsbordet, mens den sidste hånd lægges på maden i det moderne køkken. Køkkenet fremstår klassiske hvide elementer, som ledsages af en tynd, mørk bordplade, hvori induktionskogezonen er integreret. Ydermere er her vaskemaskine, så I slipper for turen i vaskeriet. Slutteligt finder I de tre værelser, hvoraf ét tilgås fra alrummet og de resterende fra entrégangen.

Ring for at få en fremvisning.

Hadsundvej 86D, 1. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 91 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00608 Byggeår 1969 Energimærke D Plan 1

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1627650348lobth1627650348@ec1627650348
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg