Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Hadsundvej 86B, 1. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 88 m2 4 rum

Velindrettet 4V er centralt i Vejgaard – Garage kan tilkøbes

På Hadsundvej 86B i Vejgaard ligger denne fireværelses lejlighed på første sal og venter på at få nye ejere. Her kommer I til at bo blot få skridt fra indkøbsmuligheder, og efter en kort spadseretur står I ved Vejgaard Bymidte. På cyklen når I til Aalborg centrum med et større udbud af spisesteder og butikker efter blot ti minutter. Vil man gerne eje egen garage kan den tilkøbes for 50.000,-

Lejligheden er placeret i en gul murstensejendom, og I kommer til at få adgang til en fælles parkeringsplads, hvor bilen kan parkeres. Det er også muligt at tilkøbe garage sammen med lejligheden, hvis dette ønskes. Har I cykler, kan de trygt parkeres I den aflåste kælder, og I får herudover brugsret til et kælderrum samt foreningens vaskeri. Foran bygningen finder I fællesarealer, og her kan I tage tæppet med ned og slappe af, samtidig med at I nyder de åbne omgivelser.

På første sal ligger jeres kommende lejlighed. Boligen fremstår med sin originale indretning, så I selv kan sætte jeres præg på rumfordelingen. Entréen fører jer blandt andet til stuen. Her kan I arrangere jer med komfortable møbler til afslapning og nyde lysindfaldet fra vinduespartierne, der gavmildt lader solens stråler strømme ind i rummet. I får også et U-formet køkken, hvor I kan have en hyggelig spiseplads. Har I brug for et større spisebord, kan I med fordel indrette det tilstødende værelse som spisestue og invitere venner og familie på besøg. Dette værelse har endvidere en god skabsvæg. Afslutningsvis får I to værelser i en fin størrelse, som begge har indbyggede skabe. Værelserne deles om det opdelte badeværelse og toilet. På badeværelset finder I bruseniche med skydelåge.

Lyder denne lejlighed som noget for jer? Så vent ikke med at kontakte os allerede i dag for en fremvisning.

Hadsundvej 86B, 1. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 88 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 289-0000449 Byggeår 1969 Energimærke d Plan 1

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg