Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kongstedlundvej 8,
9200 Aalborg SV

Villa 135 m2 4 rum
Pris 2.795.000 kr

Velholdt villa med stor have nær skolen i Sofiendal

I Sofiendal kan I snart pakke flyttekasser ud på en stille, lukket villavej, der ligger optimalt for børnefamilien, som får korte afstande til skole, gymnasium, svømmehal og flere uddannelsesinstitutioner. Derudover er I blot fem kilometer fra Aalborg centrum og efter kun tre kilometer dukker City Syds mange handelsmuligheder op.

Hjemmebasen bliver en indbydende villa med en stor have, hvor solen er fremme hele dagen, og terrassen ved huset danner snart ramme om aftensmad under åben himmel, mens der er anlagt endnu en terrasse mod bagenden af haven, så I får den skønneste solkrog til de afslappende stunder med en god bog. Fortil er der garage, og så får I også et skur til opbevaring.

Gulstensvillaen er attraktivt indrettet, og der er mulighed for, at I selv kan præge boligen, så den matcher jeres stil. Opholdsrummene udgøres af et tidløst køkken-alrum med dør til en spisestue, som glider sammen med dagligstuen, der videre har forbindelse til en hyggelig udestue. Modsat i huset kan I trække jer tilbage på fire værelser, og så er der både toilet og badeværelse til de travle morgener, mens det store bryggers er indrettet til de praktiske gøremål.

Beliggenheden er i et børnevenligt område med stisystemer og nem adgang til midtbyen blandt andet med bussen, som stopper bare 450 meter fra huset. Grønne områder er der også en del af nær jer, så I kan søge mod eksempelvis kælkebakken på de herlige vinterdage eller lufte hunden i hundeskoven. Indkøbsmuligheder får I ligeledes et bredt udvalg af med under én kilometer til nærmeste dagligvarebutik, ligesom I kan handle stort ind i Bilka i City Syd.

Er det jer, der skal skabe minder her – book en fremvisning.

Kongstedlundvej 8,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 135 m2
Værelser
4
Pris 2.795.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.053 kr Udbetaling 140.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00839 Byggeår 1967 Energimærke D Plan 1 Grund 965 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg