Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Lundsgårdsgade 5,
9000 Aalborg

Villa 101 m2 6 rum

Velholdt villa med kvalitetsløsninger og en god kælder i Vejgaard

Nu kan I blive de heldige, der kan pakke flyttekasserne ud i denne skønne villa i to etager, som ligger attraktivt i Aalborg-bydelen Vejgaard. Her får I et velholdt hus med flotte kvalitetsløsninger, og mens stueplanet byder på to store stuer, et lækkert køkken og et badeværelse, rummer den istandsatte kælder fem disponible rum, et bryggers og et badeværelse. Det hele fuldendes af den store træterrasse og en dejlig ugeneret have.

I bosætter jer i et roligt villakvarter, hvor hverdagen kommer til at glide let takket være den korte afstand til det alt det nødvendige. I en radius af knap 550 meter finder I både skole, daginstitution, indkøb og det nærmeste busstoppested, mens der heller ikke er langt på cykel til idrætsfaciliteter. Endelig kan I også cykle til Aalborg Station og centrum på under et kvarter.

Huset fra 1947 er pænt opført med en gul murstensfacade, der toppes af et betontegltag. Bilerne kan parkeres i dobbeltgaragen med værksted og plads til hobbyen.

Indenfor ankommer I til den største af stuerne, hvor lyset strømmer ind fra alle retninger og efterlader rummet lyst og indbydende. Her samles familien let til hyggelige filmaftener i sofaen og rundt om langbordet ved festlige lejligheder. Via de franske døre tilgår I det flotte snedkerkøkken fra PM Interiør med olierede egetræsfronter og granitbordplader. Fra køkkenet er der åben forbindelse til endnu en lille stue med udgang til den lækre træterrasse, og stueplanet afrundes af et dejligt badeværelse med kar.

Kælderen fremstår i boligkvalitet med god loftshøjde. Senest er badeværelset og gangen renoveret i 2018. Her kan I anvende de mange rum til et væld af formål.

Haven er enkelt anlagt med græsplæne, frugttræer og bærbuske.
Glæd jer til at nyde sommeren både på terrassen og i haven.

Lundsgårdsgade 5,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 101 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00738 Byggeår 1947 Energimærke D Plan 2 Kælder 101 m² Grund 761 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1638341850lobth1638341850@ec1638341850
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg