Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vigen 35,
9280 Storvorde

Villa 148 m2 5 rum
Pris 1.898.000 kr

Velholdt villa med fire værelser og garage

I Storvorde kan I snart se frem til at rykke jer selv, familien og flyttekasserne ind i denne villa, der ligger for enden af en lukket vej med kort afstand til skole, idrætshal, pasningstilbud og indkøb. Ejendommen henvender sig perfekt til en børnefamilie med fire værelser, et badeværelse, et toilet, et bryggers og et stort, lyst opholdsmiljø. Ude venter en flot have og en god garage.

Villaen er løbende vedligeholdt, og gennem årene er både tag med undertag og tag på garagen skiftet, ligesom vinduer og indvendige døre af mærket Swedoor er skiftet. Som en ekstra bonus er der allerede bestilt fjernvarme fra Aalborg Forsyning.

Det naturlige omdrejningspunkt er opholdsmiljøet, der samler køkken, alrum og stue i ét. Invita-køkkenet fra 2015 fremstår moderne og stilrent med hvide elementer og masser af albuerum. Et flot Pergo-laminatgulv breder sig i køkken-alrummet, mens stuen og værelserne prydes af plankegulve. Stuen præsenterer sig med brændeovn, brede vinduespartier og direkte udgang til haven.

Boligen byder på en optimal planløsning med fire værelser, hvorfor det er muligt at indrette med børneværelser, et kontor eller noget tredje. Alle værelserne har faste skabe, og tre af dem ligger nær badeværelset, som blev renoveret i 2018.

Udenfor har I fornøjelsen af en dejlig, lukket have med en sydvendt terrasse og fliser hele vejen omkring huset, så I kan rykke med solen i løbet af dagen.

I bosætter jer for enden af en stille, lukket vej under én kilometer fra Tofthøjskolen med sikker skolevej gennem en tunnel. Derudover er der kort afstand til idrætsfaciliteter, dagligvarebutikker og daginstitution, mens Kildebækhøj indbyder til gåture i fritiden. Endelig er der gode busforbindelser til Aalborg og ti minutters kørsel til fjorden.

Er det jer, der skal overtage nøglerne? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Vigen 35,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 148 m2
Værelser
5
Pris 1.898.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.078 kr Udbetaling 95.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 44-00080 Byggeår 1973 Energimærke D Plan 1 Grund 751 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg