Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Serpentinen 22,
9492 Blokhus

Fritidshus 94 m2 4 rum
Pris 3.395.000 kr

Velholdt sommerhus med havudsigt i Blokhus

På Lien i Blokhus finder I dette smukt og højt placerede sommerhus, der byder på fredelige omgivelser og godt med plads til hele familien, som inden døre får tre værelser og et indbydende opholdsmiljø i velholdte rammer.

I Blokhus er I tæt på alt, hvad I kan drømme om til ferierne. Den brede sandstrand ud mod Vesterhavet nås let til fods via sti 35, som ligger for enden af den blinde vej Serpentinen, hvor I kan springe i bølgen blå eller drage ud på flotte gåture langs kysten. Området er også oplagt til udforskning med løbeture eller cykelture i det kuperede terræn, ligesom der kun er kort gå- eller cykelafstand til midten af Blokhus med dens restauranter og indkøbsmuligheder eller til Fårup Sommerland, hvor I skaber langvarige ferieminder for børnene.

Sommerhuset er placeret på en flot kuperet naturgrund på 1265 kvm. på toppen af Serpentinen, som slanger sig gennem det bakkede landskab langs fredede arealer. Her får I en fantastisk udsigt ud over området med både dyreliv, havudsigt og de smukkeste solnedgange, og I finder jer dejligt til rette på den langstrakte træterrasse fra 2015, hvor I kan nyde alle dagens soltimer. Der er delvist overdække på vestsiden, så I altid har ly til grillmiddagene.

I får et sommerhus, der byder på lyse rammer og godt vedligehold. Således er fyrretræsgulvene blevet istandsat i 2015, og de tilfører et elegant udtryk til det store alrum sammen med træloftet, der er ført til kip. Her finder I også et nydeligt køkken og rigelig plads til en spisesektion og en dagligstueafdeling ved brændeovnen fra 2020.

Sommerhusets tre værelser fordeler sig med to nær alrummet og et større forældresoveværelse i det integrerede anneks. Det giver jer en masse indretningsmuligheder, ligesom de to badeværelser med gulvvarme lægger op til ekstra komfort med spa på det ene. Huset afsluttes af et depotrum med vaskefaciliteter.

Serpentinen 22,
9492 Blokhus

Type Fritidshus Boligareal 94 m2
Værelser
4
Pris 3.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.156 kr Udbetaling 170.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00561 Byggeår 1976 Plan 1 Grund 1.265 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1604116039lobth1604116039@kt1604116039
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg