Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Eriksvej 2,
9000 Aalborg

Villa 145 m2 6 rum

Velholdt og veldisponeret familievilla i Vejgaard

Velkommen til Eriksvej 2 i Vejgaard, hvor denne etplansvilla på 145 veldisponerede kvadratmeter står klar til at slå dørene op for sine nye ejere.

I bosætter jer i én af Aalborgs mest attraktive bydele, hvorfra der er nem tilgang til både motorvej og centrum med bil, cykel eller bus. Nærmiljøet byder på et godt naboskab med et mix af børnefamilier samt par i alle aldre og giver jer samtidig fortrinlige indkøbsmuligheder og nærhed til Golfparken, skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter.

Ejendommen fra 1968 fremstår velholdt med en velindrettet planløsning bestående af lyse og indbydende rammer. Ved ankomsten parkerer I bilen i garagen, der tilknyttet har to disponible rum med klinkegulv, som med fordel kan anvendes til motionsrum, viktualierum eller lignende.

Inden døre kan I se frem til at betræde en blanding af originale trægulve og parket. I får hele fem værelser, der snildt lader jer realisere boligdrømmen om børneværelser, hobbyrum eller kontor – kun fantasien sætter grænser. Derudover er der et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne, et gæstetoilet samt et særdeles lækkert badeværelse med badekar og gulvvarme, som fra ende til anden er udført i kvalitetsmaterialer – herunder Multiform-elementer og Børma-armaturer.

Hjemmets resterende kvadratmeter er dedikerede til det rummelige opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Tvis-køkkenet præsenterer sig stilrent med hvide fronter toppet af en træbordblade.

Udendørs venter den nydelige have, der er anlagt med skønne græsarealer til legesager såsom trampolin og gyngestativ samt herlige fliseterrassemiljøer, hvor I kan anbringe havemøbler og grill.

Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.

Eriksvej 2,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 145 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00278 Byggeår 1968 / 1981 Energimærke d Plan 1 Grund 871 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1582078413lobth1582078413@kt1582078413
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg