Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Magnoliavej 39,
9000 Aalborg

Villa 156 m2 5 rum
Pris 4.995.000 kr

Velholdt og rummelig etplansvilla i attraktive Hasseris

På en fredelig vej i Hasseris nær Rotunden ligger denne skønne etplansvilla, som nu kan danne ramme om jeres familieliv. Hjemmet er totalrenoveret i 2006 og rummer 156 m2 fordelt over en stor stue med forbindelse til køkkenet samt fire værelser, to badeværelser, et bryggers og et viktualierum. Dertil kommer et yderst anvendeligt anneks samt den solrige have.

Beliggenheden i Hasseris er rigtig god, og I bosætter jer tæt på både Rotunden og Kridtgraven, hvor I kan geare ned i fritiden. Derudover tilgodeses I af de korte afstande til hverdagens behov, og i gåafstand finder I daginstitution, indkøb og busstoppested, mens Gl. Hasseris Skole ligger knap én kilometer væk. Endelig kan I cykle til centrums mange fristelser i løbet af et kvarter.

Villaen fra 1960 præsenterer sig indbydende udefra med en hvid facade, og i den store indkørslen får I en carport. Under den omfattende renovering blev taget, spærene og meget andet skiftet.

I den dejlige stue med et fantastisk lysindfald og udgang til terrassen kan familien samles om nære stunder i sofasektionen og rundt om spisebordet. Den åbne forbindelse til det pæne køkken med adgang til et viktualierum gør det tilmed muligt at klare madlavningen, mens I sludrer med børnene i stuen.

Soveværelset er lækkert indrettet med et walk-in-closet og direkte forbindelse til et fint badeværelse med dobbelt håndvask og en bruseniche. Dertil kommer endnu et brusebadeværelse og tre værelser. Bryggerset byder på gode opbevaringsløsninger, og til slut får I ekstra bonuskvadratmeter i det isolerede anneks, hvor familien kan arrangere et stort hobbyrum, eller hvad I ellers drømmer om.

Haven består primært af en græsplæne, så her kan børnenes ønske om en trampolin opfyldes. Der er også et godt redskabsskur, og endelig bliver det skønt at tilbringe sommeren på terrasserne mod syd.

Magnoliavej 39,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 156 m2
Værelser
5
Pris 4.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.599 kr Udbetaling 250.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-01040 Byggeår 1960 / 2005 Energimærke B Plan 1 Grund 826 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg