Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Jakob Skomager Vej 6, 1. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 111 m2 4 rum
Pris 2.995.000 kr

Pragtfuld lejlighed, med stor altan og carport, i Hasseris

Drømmer I om at bo i en hyggelig lejlighed kun få hundrede meter fra Kridtgraven, og hvor der aldrig er lang vej til naturskønne omgivelser og rekreative områder, så er denne lejlighed lige noget for jer. Ejendommen er beliggende helt centralt i Hasseris, og der er gåafstand til bydelens gode indkøbsmuligheder. Hvis I har småbørn vil I også sætte pris på, at der kun er 600 meter til nærmeste daginstitution. Samtidig er der kort afstand til storbylivet, kulturlivet, caféer og spisesteder i Aalborg Centrum.

Lejligheden er løbende renoveret og fremstår moderne og indflytningsklar. Der er nyt olieret egetræs plankegulv i hele lejligheden pånær badeværelset, og alle vægge er fuld spartlet. Den indeholder en flot entré, med direkte adgang til lyst, moderne badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine. Fra entréen går I videre ind i et lyst opholdsrum med køkken som er i åben forbindelse med stuen og spisestuen. Fra begge stuer er der udgang til den store vestvendte altan, hvor I kan læne jer tilbage og i aftensolen, mens I nyder en sommermiddag med skøn udsigt til de grønne trækroner. Den store altan er nymalet og har fået overdække samt ny belægning. Der er to fine værelser indrettet med indbygget skabsvæg og franske altaner, og hvis i har brug for et ekstra værelse kan spisestuen nemt inddrages til dette. Til lejligheden er der brugsret til egen carport, fælles tørrerum og cykelparkering.

Lejligheden er en del af en velfungerende ejerforening med velholdte lejligheder, som er beliggende ud til det store, grønne fællesareal. Lejligheden er placeret i en af de ejendomme, som er tilbagetrukket fra vejen.

Jakob Skomager Vej 6, 1. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 111 m2
Værelser
4
Pris 2.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.178 kr Udbetaling 150.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00891 Byggeår 1977 Energimærke C Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg