Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Klokkestabelen 39,
9000 Aalborg

Villa 171 m2 5 rum
Pris 5.195.000 kr

Velholdt kvalitetsvilla med plads til at leve livet

Nu har I muligheden for at blive de nye ejere af denne velbeliggende kvalitetsvilla, der har alt hvad den moderne familie skal bruge for at trives i hverdagen. Ejendommen er opført i solide materialer, som holder længe. Huset er grundmuret, og tegltaget passer perfekt i stilen, ligesom tagrender og nedløbsrør i zink er med til at understrege det gedigne helhedsindtryk.

Indenfor kan I også glæde jer over, at boligen er udstyret med gode materialer. Vinduer og døre er fra Velfac, og I får behagelig gulvvarme i alle gulve med klinker. Køkken og badeværelser er fra Unoform med corianbordplader. I køkkenet får I en Quooker-vandhane, så I altid har kogende vand ved hånden, og ellers er armaturerne fra Vola. Altså en sand parade af kvalitetsudstyr.

I kan se frem til en planløsning, hvor der er mulighed for mange aktiviteter på samme tid, uden man forstyrrer hinanden. Husets forældresoveværelse har eget badeværelse og i den anden ende af huset er der to gode værelser og et badeværelse. Husets hjerterum er det store opholdsareal med køkken-alrum, spisestue og stor opholdsstue med loft til kip og stort vinduesparti. Fra begge stuer er der udgang til en ugeneret terrasse med en stor markise, som kan overdække både spisebord og grill.

I får også en dejlig kælder med en god loftshøjde på 2,34 meter, som byder på mange anvendelsesmuligheder. Den er også lys takket være de tre lysskakter, og lofterne er beklædt med støjreducerende materialer, så der er mulighed for at skrue op for volumen på højttaleren, uden det bliver påtalt fra dem, der befinder sig ovenpå. Kælderen er inddelt i flere rum, og den kan meget let gøres til ét stort rum, hvis I vil have plads til de helt store festlige sammenkomster. Kælderen rummer boligens tredje badeværelse og et praktisk vaskerum.

Husets garage er opdelt, så I får et rum til kreativt værksted eller kontor. Her er vinduer ud til haven, og garagen indeholder masser af højskabe, ligesom der er monteret en branddør mellem hus og garage, så I dels kan bevæge jer tørskoet mellem de to steder, og dels kan lukke døren og opnå stille forhold på værkstedet.

Ejendommen er beliggende på en stille og lukket vej, så I vil ikke opleve gennemkørende trafik. Her ligger blot otte boliger, der deles om et skønt, grønt fællesareal med bl.a. bålsted. I har mulighed for at blive en del af et venligt og uformelt fællesskab. Fra adressen er indkøb og Hasseris Gymnasium få minutters gang væk, og så tager det heller ikke lang tid på cyklen, før I står i centrum med flere butikker, spisesteder og kulturelle oplevelser.

Klokkestabelen 39,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 171 m2
Værelser
5
Pris 5.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 4.614 kr Udbetaling 260.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00829 Byggeår 1999 Energimærke C Plan 2 Kælder 95 m² Grund 804 m²

Henrik Rosholm

Salg & Vurdering
40 80 89 45 / 72 300 242
kd.gi1642449633lobth1642449633@rh1642449633
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg