Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Æblevangen 10,
9000 Aalborg

Villa 171 m2 8 rum
Pris 3.595.000 kr

Velholdt familievilla i attraktive omgivelser i Hasseris

Leder I efter en velholdt familievilla i rolige, børnevenlige omgivelser, bør I se nærmere på denne velindrettede etplansvilla i Hasseris.

På Æblevangen 10 finder I denne flotte villa, som indenfor udfolder sig via en optimal planløsning, hvor der er plads til hele familien. Man bliver budt velkommen i husets entré, hvorfra der også er adgang til husets bryggers. Herfra ledes man videre ind i husets rummelige køkken. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den indretningsvenlige stue, og sammen danner disse rammen om husets hjerte. Køkkenet byder på flotte hvide elementer, der tegner et let og tidløst udtryk. Oveni er det veludstyret med gængse hvidevarer, god skabsplads samt plads til et spisebordt, hvor børnene kan sidde og tegne, mens I lægger sidste hånd på de kulinariske udfoldelser. Stuen har et skønt lysindfald og er nem at indrette. Her er både plads til et stort spisebord, hvor hele familien kan samles, samt en god sofagruppe, hvor der kan slappes af og spises fredagsslik.

Fra stuen ledes man videre til husets tilbygning fra 2005, hvor den hyggelige pejsestue bliver et naturligt omdrejningspunkt på kølige dage. Tilbygningen rummer desuden husets børneafdelingen med 3 gode værelser samt badeværelse. I den anden ende af huset finder man forældreafdelingen med to værelser, hvor det ene evt. kan inddrages til walk-in-closet, samt et stort badeværelse med lyse elementer og spabad.

Udendørs er der rig mulighed for at nyde livet i den dejlige have, som med få hyggelige bede, træer og buske er ganske overskuelige. Der er dagen lang mulighed for at fange solens stråler på en af husets to terrasser, hvor det i sommerhalvåret er helt oplagt at nyde en middag under åben himmel.

I får en god beliggenhed tæt på alle dagligdagens bekvemmeligheder. Der er skole, institutioner og fine idrætsfaciliteter inden for kort gåafstand, ligesom der er kort cykelafstand til Rotunden og Hasseris Bymidte, hvor der er et bredt udvalg af dagligvarebutikker. Derudover er der mindre end ti minutters kørsel til City Syd eller Aalborg Centrum.

Kontakt os for en fremvisning, så I kan høre meget mere om den familievenlige og velholdte villa i de attraktive omgivelser i Hasseris.

Æblevangen 10,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 171 m2
Værelser
8
Pris 3.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.050 kr Udbetaling 180.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 289-0000309 Byggeår 1975 / 2005 Energimærke c Plan 1 Grund 759 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1566570821lobth1566570821@td1566570821
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg