Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kvisten 62,
9260 Gistrup

Villa 151 m2 6 rum
Pris 3.195.000 kr

Velholdt etplanvilla med attraktiv beliggenhed i Gistrup

På en lukket vej i et naturskønt kvarter i Gistrup møder I denne velholdte kvalitetsvilla i ét plan, som nu kan danne ramme om jeres familieliv. Hjemmet rummer en rigtig god planløsning, og de 151 m2 fordeler sig over en stor stue, et køkken-alrum, fire værelser, to badeværelser og et bryggers. Dertil kommer en virkelig dejlig have med flere terrasser og et flot drivhus.

Beliggenheden er yderst attraktiv, og I bosætter jer næsten for enden af en lukket og rolig villavej, som grænser op til skoven og åbne marker. Kvarteret byder også på et stort fællesareal med boldbaner og legeplads, og så tilgodeses I af de korte afstande til hverdagens gøremål. Inden for en radius af cirka to kilometer finder I Gistrup Skole, flere daginstitutioner, indkøb og Gistruphallen. Endelig tager det blot et kvarter bag rattet til Aalborg.

Villaen fra 1978 er opført i robuste kvalitetsmaterialer, der gør det nemt at vedligeholde. Det præsenterer sig med en rød murstensfacade, valmede gavle, et rødt vingetegltag og hvidrammede vinduer med energiruder. Hertil hører en carport med et skur.

I stuen med udgang til terrasserne får I god plads til at samle familien om hyggelige og nære stunder, og det samme gør sig gældende i køkken-alrummet. Om natten kan I gå til ro i det rummelige soveværelse, som ligger i en separat afdeling med et brusebadeværelse ved siden af. Dertil kommer en sektion med tre fine værelser og et badeværelse, der er forsynet med både et badekar og en bruseniche. Til slut får I et bryggers med egen indgang.

Haven bliver uden tvivl omdrejningspunktet for familiens samvær om sommeren, for her er virkelig pragtfuldt. Der er både frugttræer, bærbuske og højbede samt to terrasser i lærketræ med overdækning på den vestvendte. Prikken over i’et sættes af det orangerilignende drivhus, som forlænger udesæsonen.

Kvisten 62,
9260 Gistrup

Type Villa Boligareal 151 m2
Værelser
6
Pris 3.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.192 kr Udbetaling 160.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-01033 Byggeår 1978 Energimærke C Plan 1 Grund 1.007 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg