Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Hasserisvej 280,
9000 Aalborg

Villa 167 m2 6 rum

Velholdt etplansvilla med mange muligheder nær Hasseris Bymidte

Denne veldisponerede villa med køkken-alrum og tre værelser samt mulighed for et fjerde ligger attraktivt i Hasseris nær skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder, blandt andet ved Hasseris Bymidte. Omkring boligen folder et skønt havemiljø sig ud med to terrasser og indhegning, så I kan lade hunden rende frit i den grønne oase. Velkommen til.

Vil I en tur ind til Aalborg centrum kan distancen tilbagelægges på cykel efter omtrent ti minutters pedalarbejde, eller I kan stige på bussen 150 meter fra huset. Boligen ligger også kort fra Hasseris Gymnasium, ligesom der er et bredt udvalg af sportstilbud for store og små. Området er samtidig præget af den flotteste natur ved blandt andet Kridtgraven halvanden kilometer fra huset eller Sorthøj, hvor I kan følge stierne og nyde udsigten til Limfjorden.

Villaen er trukket lidt tilbage fra Hasserisvej, og så har man gennem årene passet godt på huset, der i 2004 fik renoveret badeværelset og gæstebadeværelset, for bare at nævne nogle af de seneste tiltag. Derudover har en stor del af huset ensartede trægulve fra 2001.

Der er mange højdepunkter i boligen, hvor blandt andet køkken-alrummet har dør til haven samt et bredt vinduesparti, så I kan kigge ud i haven, mens maden tilberedes. De to stuer en suite giver plads til både sofaen og spisebordet, ligesom den store også har udgang til terrassen. De tre værelser er fordelt, så I kan etablere en separat forældresektion, mens badeværelset med kar og brus, toilettet og det separate baderum får hverdagen til at glide let. Til sidst skal I se bryggerset med egen indgang.
I haven er der skruet helt op for idyllen med både en terrasse ved huset og en bagtil, så de lune sommeraftener kan tilbringes udendørs. Den lukkede have er perfekt til børn, der også vil elske at udforske grundens krinkelkroge.

Hasserisvej 280,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 167 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00647 Byggeår 1969 / 2004 Energimærke D Plan 1 Grund 830 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1624186101lobth1624186101@td1624186101
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg