Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Ølgodvej 9,
9220 Aalborg Øst

Villa 150 m2 5 rum
Pris 2.995.000 kr

Velholdt bolig med 146 m2 erhvervslokaler i Aalborg Øst

I har nu mulighed for at overtage nøglerne til denne velholdte villa med tilhørende 146 m2 erhvervslokaler. Her får du en indbydende bolig med lyse opholdsrum og fire gode værelser samt en erhvervsbygning med veldisponeret rumfordeling beliggende på en 2.200 m2 stor grund.

Det naturlige samlingspunkt bliver den indretningsvenlige stue med vestvendte vinduespartier fra gulv til loft, der sikrer et skønt lysindfald og udgang til terrassen.
I køkken-alrummet fremtræder HTH-køkkenet stilrent med hvide elementer i flot kontrast til de mørke bordplader. Det er udstyret med gængse hvidevarer og rigelig opbevaringsplads til redskaberne, mens måltiderne nemt serveres i spisesektionen.

Videre finder I hele fire værelser og et lækkert flisebadeværelse med både badekar og brusekabine. Hertil kommer et gæstetoilet, så I undgår trængsel på travle morgener. Planløsningen fuldendes af et praktisk bryggers, der giver adgang til en rummelig garage og et disponibelt rum.

Udenfor er en del af den store grund er anlagt til en hyggelig have med to skønne fliseterrasser og en græsplæne med masser af plads til boldspil og leg. Her får I ro og privatliv, for haven er omkranset af høje træer.

Forest på matriklen ligger erhvervslokalerne, der er opført i samme stil som boligen. Her råder I over to kontorer, tre disponible rum og et værksted samt bad og toiletfaciliteter. Lokalerne er oplagte til erhverv indenfor kontor, lager eller IT-salg, men kun fantasien sætter grænser for mulighederne. Hertil kommer en anseelig gårdsplads med gode parkeringsforhold.

I bosætter jer i et roligt område med overkommelig afstand til alle hverdagens fornødenheder. Herudover kan I glæde jer over den nemme adgang til motorvejen, så kunder og erhvervsforbindelser nemt kan lægge vejen forbi.

Kan I se mulighederne? Kontakt os for en fremvisning.

Ølgodvej 9,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 150 m2
Værelser
5
Pris 2.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.300 kr Udbetaling 150.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00391 Byggeår 1977 Energimærke c Plan 1 Grund 2.200 m²

Karsten Bartholomæussen

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1586451737lobth1586451737@bak1586451737
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg