Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hasserisgade 2, st. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 73 m2 2 rum
Pris 1.375.000 kr

Velholdt 2Ver med central beliggenhed

Med adresse på Hasserisgade 2 kommer du til at bo på en sidegade til Vesterbro midt i Aalborg, hvilket betyder, at du har alle byens tilbud nærmest lige uden for din hoveddør. Tilmed får du en hyggelig lejlighed, der er lys og indbydende med masser af højdepunkter såsom plads til en vaskemaskine i det rummelige køkken, badeværelse med separat brus og et stort skab i soveværelset til alt dit tøj. Velkommen til.

Beliggenheden bliver ikke meget bedre for dig, der elsker butikslivet i gågaden, de mange fristende caféer og spisesteder, eller måske skal du mødes med vennerne til en drink i Jomfru Ane Gade. Sommeren tilbringes ved havnefronten eller i en af byens parker, hvor koncerter og arrangementer fylder weekenderne. Du er kort fra Fitness World, indkøbsmuligheder, busstoppested, og på få minutter kan du nå toget fra stationen. Når du har haft en lang dag på arbejdet, smutter du forbi Reberbansgades utallige takeaways.

Din nye hjemmebase er velholdt med en herlig stemning, der starter allerede, når du træder ind i entréen, hvorfra resten af lejligheden folder sig ud. Du finder som det første køkkenet, der har en rigtig god størrelse med rigelig bordplads og opbevaringsmuligheder. Stuen har plads til både spisebordet og sofaen, mens dagslyset strømmer ind gennem vinduespartiet mod syd. Endelig er der soveværelset og badeværelset med møblement til dine toiletsager. Da lejligheden ligger i stuen, slipper du for en masse trapper, når du har handlet ind eller hentet et nyt møbel i IKEA.

I ejendommen er der i øvrigt cykelparkering i kælderen.

Er det dig, der skal pakke flyttekasser ud her? Tag første skridt – book en fremvisning.

Hasserisgade 2, st. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 73 m2
Værelser
2
Pris 1.375.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.975 kr Udbetaling 70.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00575 Byggeår 1934 Energimærke d Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1618351018lobth1618351018@bc1618351018
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg