Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Doravej 12,
9280 Storvorde

Villa 137 m2 5 rum

Veldisponeret villa med fire værelser i Storvorde

Storvorde er et dejligt bysamfund omtrent 15 minutters kørsel fra Aalborg med masser af tilbud lokalt samt få kilometer til Limfjorden. På Doravej 12 har vi lige nu denne skønne villa til salg, der med fire værelser, køkken-alrum og en dejlig have er ideel til familien, som sætter pris på et velindrettet hjem i rolige omgivelser. Velkommen til.

I kan se frem til dejlige rammer om hverdagen i huset fra 1979, der løbende er renoveret. Indretningen tilgodeser familielivet med en separat afdeling, som består af et soveværelse med adgang til et toilet via en entréen. Denne sektion af huset er ideel til teenageren, et hjemmekontor, eller måske I har planer om noget helt andet. I den modsatte ende af boligen ligger yderligere tre værelser samt et badeværelse med kar og bruseniche. Der er i øvrigt gulvvarme på både badeværelset og toilettet. Boligens kerne er det hyggelige køkken-alrum med et HTH-køkken fra 2010. De hvide elementer er opstillet i en praktisk U-form med ovn i ergonomisk højde. Fra køkkenet er der adgang til stuen, der er stor nok til, at I kan indrette jer med en sofakrog og en spisesektion, mens et bredt glasparti giver et skønt lysindfald og adgang til terrassen. Hjemmet fuldendes af bryggerset, der blev renoveret i 2013 – samme år som man opsatte et gasfyr.

Udvendigt har man også passet godt på huset med rensning, algebehandling og maling af taget i 2013. Den hyggelige have er etableret med et lukket gårdmiljø med to terrasser, og fortil er der en garage.

Kvarteret er familievenligt med en børnehave for enden af vejen og kort afstand til skolen, der nås via en trafiksikker rute med cykelsti. I bor heller ikke langt fra en stor Føtex og et busstoppested, mens nærheden til Aalborg betyder, at alle byens tilbud er lettilgængelige. Området byder desuden på masser af natur med cykelafstand til vandet.

Doravej 12,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 137 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00464 Byggeår 1979 Energimærke d Plan 1 Grund 1.034 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1593829717lobth1593829717@hh1593829717
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg