Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Gravenstenvej 40,
9000 Aalborg

Villa 166 m2 4 rum
Pris 3.195.000 kr

Velbeliggende villa med udsigt til limfjorden

Velkommen indenfor i denne skønne villa fra 1984 på 166 m2 med udsigt til limfjorden. Villaen er indrettet med en entré med adgang til et gæstetoilet samt et åbent køkken alrum. Herfra er der udgang til have/terrasse, adgang til den anden indgang samt en skøn hyggelig stue. I 2009 fik villaen tilbygget endnu en skøn lys stue indrettet med brændeovn, store vinduer og højt til loftet. Derudover er der en stor have med egen pavillon, en stor nyere carport med plads til bilen, samt to skure med plads til haveredskaberne, hvoraf det ene skur er isoleret og udstyret med varmepumpe.

Villaen er beliggende i rolige omgivelser og området danner et naturligt og trygt underlag for hverdagen, hvor der er gode naboer til alle sider. Stierne langs fjorden og søerne er med til at fylde hverdagen med idyl. Hopper I på cyklen er der blot et kvarter til Aalborg Centrum, som byder på kulturliv, shopping og massere af spisesteder. Ligeledes er sportsfaciliteter, skole og børnehave inden for gå afstand. Er I et par eller en børnefamilie, som er på udkig efter en base i rolige omgivelser, hvor der er nok plads både inde og ude, så er denne villa det rigtige for jer – en 2 plans villa i det børnevenlige, Gammel Hasseris.

For at komme tilbage til indretningen i huset så råder den over en meget familievenlig planløsning, hvor 1. salen er indrettet med et værelse, et dejligt badeværelse med vindue samt et dejligt stort soveværelse. Herfra er der adgang til en indendørs svalegang med kig ned i stuen, som præsenterer sig lyst og indbydende, med udkig til Limfjorden.

Ønsker man at indrette flere værelser er der rig mulighed for dette både i stueetagen og på 1. salen.

Lyder dette som noget for jer, så bestil en fremvisning allerede i dag!

Gravenstenvej 40,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 166 m2
Værelser
4
Pris 3.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.271 kr Udbetaling 160.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00930 Byggeår 1984 / 2009 Energimærke B Plan 2 Grund 944 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg