Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Video

Teglageren 65,
9240 Nibe

Villa 201 m2 8 rum
Pris 3.495.000 kr

Vågn op til Limfjordsudsigten hver eneste dag

Udsigten til Limfjorden stopper aldrig med at imponere, og fra denne moderne villa i Nibe kan den nydes året rundt både fra boligen og de solrige terrasser. Således bliver vandet kulisse for jeres familieliv, mens hverdagsbehov og legeplads med både tennisbane, fodboldband og basketballbane er beliggende blot 150 meter fra villaen.

Adressen placerer jer i et skønt område, der præges af marklandskabet mod syd og fjorden mod vest – ja, faktisk er der kun nabo til den ene side, så I får masser af luft omkring jer. Børnene kan cykle til Nibe Skole, og de mindste kan hurtigt afleveres i den nærliggende daginstitution. Derudover når I City Syd med Bilka og storcentret i Aalborg på omtrent 20 minutter, ligesom I har attraktive lokale indkøbsmuligheder, specialbutikker og spisesteder i Nibe. Desuden er fjorden langs Nibe særdeles attraktivt sted for vandsport, såsom windsurfting, kitesurfing og SUP.

Det tager heller ikke lang tid at nå Nibe Strandpark og efter en dukkert i fjorden kan resten af sommerdagen nydes på en af terrasserne i den nemme have, der folder sig ud omkring boligen. Fortil er der en carport med et tilknyttet redskabsrum og cykellæ.

Det fuldmurede hus er opført af KFS-byg, som står for kvalitet, hvilket er tydeligt, så snart I træder indenfor. Ensartede trægulve og fliser præger de lyse rum, der er indrettet med stilrent interiør fra HTH i køkken og bad, mens bryggerset er fra Invita. De store velplacerede vinduespartier forkæler tilmed hjemmet med masser af dagslys, ligesom loftspots bidrager til den indbydende atmosfære.

Kvadratmeterne er fordelt over et køkken-alrum med ø og en tilstødende stue samt bryggers, to værelser og et badeværelse i stueplan. Dette giver mulighed for en separat forældreafdeling, da den lækre førstesal tilføjer yderligere tre store værelser, et depot og endnu et fint badeværelse. Som bonus er der heroppe en altan med et flot vue over vandet – den tilgås fra det store fællesrum, der kan indrettes som stue, gamingrum eller hvad I end synes.

Teglageren 65,
9240 Nibe

Type Villa Boligareal 201 m2
Værelser
8
Pris 3.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.861 kr Udbetaling 175.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00552 Byggeår 2005 Energimærke c Plan 2 Grund 796 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1618350393lobth1618350393@bc1618350393
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg