Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vester Fælledvej 16B,
9000 Aalborg

Villa 99 m2 3 rum
Pris 2.895.000 kr

Utrolig velholdt villa på skøn beliggenhed

En utrolig pæn og velholdt villa med to værelser, lyse opholdsrum, en solrig gårdhave og en skøn beliggenhed nær Kridtgravens rekreative arelar, er kort beskrevet, hvad der venter jer på Vester Fælledvej 16B i Hasseris. Men tillad os alligevel at knytte et par ekstra ord om denne dejlige villa, der byder på 99 kvm bolig og 20 kvm udestue.

For børnefamilien er der en masse praktiske fordele ved at flytte ind på adressen. Der er et trygt nærmiljø med let adgang til friluftsbadet, grønne områder og Kridtgravens smukke naturomgivelser såvel som alle hverdagens fornødenheder. Både skole, pasningstilbud, idrætsfaciliteter og indkøb er under to kilometer væk, mens Aalborgs levende centrum kun er en lille cykeltur fra hoveddøren.

Villaen er opført i 1918 og præsenterer sig nydeligt med hvid facade, sprossevinduer og en tilhørende garage med et disponibelt rum i forlængelse. Samlingspunktet i boligen er køkken-alrummet i åben forbindelse med stuen, hvor I kan nyde hinandens samvær på tværs af aktiviteter. Livretterne fremtrylles i det lyse, enkle køkken, og senere serveres retterne ved spisebordet nær karnappens smukke dagslys. Glæd jer også til at samles i udestuen, der er et skønt, lyst rum med direkte udgang til haven.

Stueetagen afrundes af badeværelset og bryggerset med egen indgang. På førstesalen ligger boligens soveafdeling med to regulære værelser.

Når forår og sommer melder sin ankomst, bliver gårdhaven et kærkomment opholdssted med masser af læ og sol i løbet af dagen. Haven er lukket og byder også på et drivhus og græsplæne.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Vester Fælledvej 16B,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 99 m2
Værelser
3
Pris 2.895.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.545 kr Udbetaling 145.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00810 Byggeår 1918 / 1995 Energimærke D Grund 615 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
ce@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg