Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kystvej 119,
9280 Storvorde

Villa 295 m2 7 rum
Pris 2.595.000 kr

Unik og stor familievilla i fantastiske omgivelser

Denne indflytningsklare bolig giver allerede ved første øjekast prøvelser på sin unikke atmosfære så snart man drejer ind i indkørslen. Som tidligere sognefogedgård med en historie som strækker sig helt tilbage til 1790, har den med firenzerød bindingsværksfacade, hvide sprossevinduer og stråtag en enorm charme og sjæl, som skinner igennem allerede inden man træder ind i boligen.
Med hele 295 kvadratmeter er denne ejendom uden tvivl pengene værd. Det er værd at tilføje at der ikke ligger nogle fremtidige udgifter og venter rundt om hjørnet for en ny ejer. De store poster som køkken, badeværelser, vinduer og ikke mindst tag kræver ingen udskiftning i løbet af de næste mange år, hvilket gør at man som køber kan læne sig tilbage og bare nyde tilværelsen på denne prægtige liebhaver ejendom. Værd at tilføje er ligeledes varmeforbruget som årligt ligger på 21.550 jf, sælgers seneste forbrug. Et forbrug som udelukkende er muligt grundet det nyere fine stokerfyr, samt de tilhørende supplerende solpaneler.

Ejendommen byder indenfor via entre som fører ind til kontor samt den store spisestue med stor muret pejs. Herfra er der opgang til hyggelig hems med mulighed for fin arbejdsplads. Ydermere er der adgang til det enormt charmerende landkøkken med hyggelig Morsø-brændeovn og udgang til en af de flere terrasser. Fra køkkenet er der mulighed for at tilgå badeværelse , 1. sal samt den super hyggelige og meget lyse panoramastue med store vinduespartier til begge sider. Ydermere findes der i enden ned mod stalden den fine og seperate lejlighed med badeværelse, soveværelse samt køkken.

I løbet af de sidste 20 år har de nuværende ejere nænsomt opdateret og renoveret hvert et hjørne og hver en krog med kærlig respekt for boligens historie. Boligen er indrettet således at der er masser af plads for den helt store familie hvor flere generationer kan bo under samme tag.
Ejendommen egner sig perfekt til erhverv i flere afskygninger. Den tilhørende jord og stalden gør det ideelt for de hesteinteressere, men også annekset og den tilhørende lejlighed med eget bad og køkken gør det nemt med bed and breakfast i sommermånederne. Ydermere er der i stalden masser af plads til både lageropbevaring og masser af muligheder for den selvstændige håndværker.

Alt i alt en meget spændende ejendom som helt klart er et kig værd!

Kystvej 119,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 295 m2
Værelser
7
Pris 2.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.139 kr Udbetaling 130.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00009 Byggeår 1890 / 1996 Plan 1 Grund 46.302 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1566571022lobth1566571022@td1566571022
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg